Job description

Slimmer, productiever, beter en efficiënter; als BI specialist ga je er voor zorgen dat de omgevingen waar je komt te werken dit worden.


Al bijna 25 jaar is deze organisatie een Microsoft BI specialist en een trotse Gold Partner. Een IT-dienstverlener met 100% mensenwerk. Naast business intelligence houden ze zich ook bezig met applicatieontwikkeling en beheer, testing, Big Data en softwareontwikkeling. Het IT-landschap verandert sneller dan ooit te voren. Door het inzetten van de juiste technologieën anticiperen zij hierop en op die manier weten zij hoogstaande resultaten te behalen. Ze zoeken mensen die persoonlijk en vakinhoudelijk vooruit willen. Niet alleen om als bedrijf de beoogde prestaties te behalen, maar om de werknemers een kans te bieden bij dit leuke en informele bedrijf.


Functie


Als Microsoft business intelligence specialist help je opdrachtgevers en eindgebruikers bij het optimaal benutten van de datawarehouse omgeving. Na het achterhalen van de requirements ga je een advies uitbrengen. Om vervolgens op basis daarvan aan de slag te gaan met data modelleren, datawarehouse inrichting en het analyseren van gegevens en processen. Om de alles inzichtelijk te maken creëer je dashboards en rapportages.


In het team met gecertificeerde Big Data en BI specialisten wordt veel aan samenwerken en kennisdeling gedaan. Naast de opleidingsmogelijkheden is dit een belangrijk aspect om van elkaar te kunnen leren. Dit is niet alleen met directe collega’s, maar ook met specialisten met andere business units en zusterbedrijven.


Eisen


Afgeronde hbo opleiding


Minimaal 1 jaar ervaring met SSIS, SSAS, SSRS


Bereid om Microsoft certificaten te behalen


Goede communicatieve vaardigheden


Aanbod


Salaris op basis van kennis en ervaring (€3000 – €5000)


Opleidingsmogelijkheden


Werken in een kennisrijke omgeving


Telefoon en laptop


Bonusstructuur

Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.

Similar jobs

Browse All Jobs
Free-Work
September 23, 2023

Data Engineer H/F

Free-Work
September 23, 2023

Data Engineer H/F

Free-Work
September 23, 2023

Data Engineer H/F