Big Data Engineer

Company:
Location: Stockholm

*** Mention DataYoshi when applying ***

Hos oss på Capgemini Insights & Data arbetar några av Nordens främsta experter inom Data, Analytics & AI, vilket ger oss bästa möjliga förutsättningar att hjälpa våra kunder att lyckas på sin resa mot ett datadrivet beslutsfattande. Vi bistår våra uppdragsgivare med datadriven affärs- och verksamhetsutveckling hela vägen från strategiska vägval till implementerad lösning och realiserad nytta.

I din roll som Big Data Engineer hos oss kommer du att arbeta med att designa, modellera och driftsätta komplexa data modeller. Du kommer att arbeta med att integrera data från strukturerade- och ostrukturerade datakällor och du kommer att bygga robusta dataflöden, skapa effektiva datatransporter samt att arbeta med att bygga dataarkitektur för Machine Learning-lösningar och BI-lösningar.

Inom Insights & Data är vi ett stort team med specialister och våra tjänster spänner över områden såsom – rådgivning, framtagning av digitala strategier och roadmaps, design och implementation av AI-, IoT-, Analytics- och Data Management-lösningar. Givetvis understött av molnarkitektur och cybersäkerhet. Vår CFO Office-funktion bidrar även med expertis inom finansiell planering, budgetering och prognos samt finansiell konsolidering och koncernrapportering.

Som en i vårt gäng har du alltid erfarna och duktiga kollegor att ta hjälp av och vi har ett mycket nära samarbeta med alla våra produktpartners.


Kvalifikationer

För denna tjänst söker vi utåtriktade, lösningsorienterade och erfarna personer som har erfarenheter av att bygga & optimera data-pipelines, data-set och att arbeta med data via APIer. Vi tror att du även har följande kompetenser:

 • Stor erfarenhet av att arbeta med strömmande data med Kafka, Apache Spark & Beam.
 • Erfarenhet av att arbeta med stora data set.
 • Kunskaper inom Python, SQL, Scala och gärna även Java.
 • Erfarenhet ifrån att arbeta med MicroServices, Docker & Kubernetes
 • Stor erfarenhet av att arbeta med SQL Server, gärna även Neo4J och Hortonworks el Cloudera.
 • Erfarenhet av att arbeta med molnplattformar så som Azure, AWS & GCP.

Det är viktigt att du är analytisk, lösningsorienterad och nyfiken, att du har en god samarbetsförmåga samt lätt för att kommunicera. Du har relevant högskoleutbildning och du kan svenska och engelska i både tal och skrift.

Hos oss är medarbetarnas utrymme att utvecklas stort och kulturen präglas av frihet under ansvar. För dig som lockas av att vara med i Sveriges vassaste team inom Data, Analytics och AI, är detta ett jobb med framtidsmöjligheter för dig.

Vi har riktigt bra förmåner

  Generös tjänstepension via Max Mathisen

  Friskvård, massagebidrag och terminalglasögon

  Flexibla arbetsförhållanden

  Roliga och inspirerande personalevent

  Konst- och sportklubbar

  Företagshälsovård och sjukvårdsförsäkring

  Föräldraförmån

  Bonusprogram

*** Mention DataYoshi when applying ***

Offers you may like...

 • Luxoft

  Big Data Engineer
  małopolskie
 • IBM

  Data Engineer-Big Data
  São Paulo, SP
 • Techyon

  IT DATA ENGINEER | BIG DATA ENGINEER | DATA WAREHO...
  6900 Lugano, TI
 • Siemens

  Big Data Engineer
  Singapore
 • BETWEEN

  Big Data Engineer
  Tres Cantos, Madrid provincia