Cartiere

Data Engineer - Brussel

Job description

DATA ENGINEER - Brussel

BEDRIJF:
Deze Belgische onderneming met een hoofdzetel in Brussel is lid van een grotere groep met een sterk internationaal karakter. BI/data vormen een immens belangrijke rol binnen deze organisatie waardoor hier sterk in geïnvesteerd wordt. Hierdoor werken ze met de nieuwste technologieën en willen ze mee zijn met de nieuwste trends. Het bedrijf gaat technologisch door een transitie periode omdat zij volop aan het transformeren zijn naar de cloud (AWS). Om deze migratie verder te begeleiden en het BI-landschap schaalbaar te houden zijn ze op zoek naar een data engineer die mee wil werken aan de groei van dit dynamisch bedrijf.

JOBOMSCHRIJVING:
Als data engineer ben je verantwoordelijk voor het uitbreiden en optimaliseren van de data omgeving. Je helpt mee met de transformatie naar de cloud (AWS) voor de hele organisatie. Dit doe je door het verder opzetten van een architectuur en het optimaliseren van data flows. Je ondersteunt het team van data analisten en data scientists bij alle data-initiatieven binnen de organisatie. Je denkt proactief na hoe je de data architectuur kan verbeteren, je helpt in het automatiseren van processen en het optimaliseren van de data delivery. Je werkt mee aan de groei van de organisatie door de data architectuur naar een hoger niveau te tillen.

PROFIEL:

  • Je bent hoger opgeleid.
  • Je bent expert in SQL en Python.
  • Je hebt ervaring of sterke interesse in de Cloud (Azure, AWS of GCP), bij voorkeur AWS.
  • Je hebt kennis van Big Data (Hadoop, Spark, AWS Glue).
  • Je werkt graag in teamverband.
  • Je bezit sterke communicatieve vaardigheden in het Engels.

AANBOD:
Je komt terecht in een bedrijf dat sterk inzet op innovatie. Dat zie je doordat ze early adopter zijn van de nieuwste technologie. Er heerst een familiale sfeer met een vlakke structuur. Vertrouwen en teamspirit is een belangrijke factor binnen de organisatie. Je krijgt de vrijheid om zelf een stuk jouw takenpakket te bepalen in functie van de uitdagingen van het departement.

Herken jij jou in deze functie?
Stuur nu jouw CV naar sander@cartiere.be en bel 02/669.15.03 voor meer informatie.
Bekijk onze website www.cartiere.be voor meer BI vacatures

Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.