Sopra Steria

Azure Data Engineer till vårt team i Göteborg!

Job description

Sopra Steria fortsätter att växa och söker nu fler kollegor med erfarenhet av Azure och molnlösningar till vårt team inom Data & Analytics i Göteborg. Vi tar oss an fler spännande uppdrag och hjälper våra kunder på deras molnresa, där vi skapar värde oavsett vart de idag befinner sig. Data & Analytics hos Sopra Steria består i dagsläget av ett 50-tal erfarna konsulter som med sin sammantagna kompetens och erfarenhet fyller en viktig hos våra kunder. Just nu söker vi dig som har den erfarenhet som krävs för att ta nyckelroller i dessa uppdrag!

Om rollen

I rollen som Data Engineer inom Azure kommer du att bidra i något av våra spännande kunduppdrag. Du driver arbetet framåt och levererar genom att bygga förstklassiga lösningar i molnet, som hjälper våra kunder att bli datadrivna. Du arbetar i tätt samarbete med kundkontakter och kollegor. Med din erfarenhet är det en naturlig del av ditt arbete att du hjälper dina kollegor att utvecklas genom att dela din kunskap.

Vem är du?

För att lyckas i rollen som Azure Data Engineer tror vi att du har ett antal års erfarenhet som DW-utvecklare (backend, gärna med frontend erfarenhet), där den senaste perioden är inom Microsoft Azure. Tidigare erfarenhet som konsult är ett plus, gärna med erfarenhet eller intresse av exempelvis affärsutveckling, sälj, kundansvar eller motsvarande. Som en erfaren kollega tycker du om att dela med dig av din kunskap till kollegor och kunder och använder dessa förmågor när du tar nyckelroller i kundprojekt.

Kompetenser
  • Har en relevant högskoleutbildning
  • Minst 4 års erfarenhet som DW-utvecklare/Data Engineer
  • Minst 2 års erfarenhet som DW-utvecklare/Data Engineer inom Azure
  • Du har flytande språkkunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
Meriterande, om du har erfarenheter av;
  • Verktyg/tekniker för Big data databases, processing, streaming
  • Erfarenhet av programmeringsspråk för dataanalys, som exempelvis R, Python, Matlab osv.
  • Docker, Kubernetes eller motsvarande
  • Erfarenhet av ledande roller såsom projektledare eller teamledare
Vilka är vi?

Är du intresserad av att arbeta på en av Sveriges Bästa Arbetsplatser 2022? Som blivit utsedda till Karriärföretag flera år i rad och som av Gartner rankas till ett topp fem bolag inom Digital Transformation? Då Sopra Steria en plats för dig. Som medarbetare på Sopra Steria blir du en del av kulturen ”Tillsammans når vi längre” och får arbeta tillsammans med ett genuint, nyfiket och drivet team. Vi tror på Power of Sharing och arbetar ständigt med att dela med oss av våra kunskaper mellan varandra och till samhället i stort. Vi står nu inför en spännande tillväxtresa som genomsyrar hela verksamheten där det finns stora möjligheter att växa tillsammans med bolaget. I Sverige är vi snart 550 kollegor, i Norge närmre 3000 - här har du möjlighet att skapa verklig förändring genom digital utveckling.

Ansökan

Nu vill vi gärna höra lite om dig! Ansök enkelt genom att antingen ladda upp ditt CV eller länka direkt till ditt LinkedIn-konto via annonsen på vår hemsida!

Vi jobbar löpande med urval och intervjuer, skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Har du några frågor kring rollen eller Sopra Steria? Du är välkommen att kontakta:

Ronja Hall ronja.hall@soprasteria.com eller Sanna Salén sanna.salen@soprasteria.com

Vi ser fram emot att få höra ifrån dig!

Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.

Similar jobs

Browse All Jobs
Accenture Poland
March 29, 2023

Azure Data Engineer

scieneers GmbH
March 29, 2023
Cognizant
March 29, 2023

Azure Data Engineer