Machine learning Engineer

Company:
Location: København

*** Mention DataYoshi when applying ***

  Er du Machine learning Engineer og vil være del af Danmarks største mediehus? Lyder nyoprettet stilling med fokus på ny platform med stor ledelsesmæssigt bevågenhed interessant? Har du interesse for Machine Learning, AI og store datamængder?

  Ekstrabladet.dk er Danmarks største digitale medie site, og når hver dag ud til op mod en million danskere. De seneste par år har Ekstra Bladet sammen med resten af JP/Politikens Hus foretaget en kraftig oprustning i forhold til brugen af data og viden om de digitale læsere, som er et helt centralt omdrejningspunktet i virksomhedens langsigtede strategi.

  Om afdelingen og rollen
  Du bliver del af afdelingen ’Strategisk udvikling’, hvor vi er i alt 23 personer fordelt på 3 områder nemlig: Udvikling, Digital transformation og Data & indsigt. Det nuværende team består af 5 personer, som er en blanding af Data Scientists og python udviklere.

  Du vil få muligheden for at blive en del af et hurtigt voksende team, der har fokus på at være de bedste inden for branchen og arbejde med innovative tilgange til brugen af data og værdiskabelse ud fra et dataperspektiv. Vi har blandt andet netop fået tildelt over 20 millioner kr. fra bla. innovationsfonden til at forske inden for kunstig intelligens i samarbejde med landets førende forskere. Læs mere om det her: https://jppol.dk/pressemeddelelser/ekstra-bladet-lancerer-projekt-om-ansvarlig-kunstig-intelligens/

  Du vil blive ansat hos Ekstra Bladet, men vil blive involveret i større koncernprojekter, der skaber værdi på tværs af JP/Politikens Hus, som udover Ekstra Bladet er Politiken, Jyllands-Posten og Finans.

  Som Machine learning Engineer skal du bruge din viden og erfaring med f.eks. softwareudvikling og data science til at udarbejde, implementere og tilpasse machine learning modeller inden for F.eks. NLP (Natural language processing) og recommender systemer.

  Om dig

  Du har måske en IT-rettet videreudgående uddannelse og har en stor interesse inden for Data science og/eller er en softwareudvikler der vil skifte spor? Du er enten nyuddannet eller har kortere erhvervserfaring.

  Du identificerer dig selv med det meste af følgende:

 • Du har bredt kendskab machine learning enten via uddannelse eller praktisk erfaring
 • Du kan Python og eventuelt andre programmeringssprog, som anvendes til udvikling og implementering af machine learning
 • Du har gerne erfaring med udvikling i cloud-miljøer som f.eks. AWS, Azure eller Google Cloud
 • Du har lyst til at eksperimentere og motiveres af at være med til at forme fremtiden for digitale journalistiske medier
 • Vi tilbyder

 • Nyoprettet stilling med store påvirkningsmuligheder og højt til loftet
 • Arbejdsplads med en god og afslappet tone
 • Fleksible arbejdstider og uddannelse efter behov
 • Interesseret? Gå ind på jppol.dk, find ’karriere’ og ’søg stillingen’, udfyld skemaet og vedhæft din ansøgning, CV m.m.

  Vi evaluerer kandidaterne løbende. Sørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til Lars Gundersen på e-mail lars.gundersen@eb.dk eller på telefon 3132 3202

  Vi glæder os til at høre fra dig!


Annonce information
Oprettelse:
22 dec 2020
') }
Job-ID:
330496677
Arbejdstid:
Fuldtid
Ansættelsesform:
Permanent

*** Mention DataYoshi when applying ***

Offers you may like...

 • Ads4Earth

  Machine Learning Engineer US
  Remote
 • TeamQuest

  Machine Learning Engineer
  Kraków, małopolskie
 • NTIATIVE SP. Z.o.o.

  Machine Learning Engineer - Data Science Team
  Kraków, małopolskie
 • Finitec Sp. z o.o.

  Machine Learning Engineer
  Warszawa, mazowieckie
 • Shell

  ID&A - Sr. Machine Learning Engineer
  Bengaluru, Karnataka