People4You Recruitment

Planner / Data Engineer

Job description

Wat ga je doen

Als Planner / Data Engineer maak jij met Navision een teeltplanning en houdt deze continu up to date. Je regelt de verhuizingen naar de juiste klimaatzones en bent op de hoogte van de teeltschema's. Hiervoor heb je constant contact met je collega's van de productie afdeling. jij Tevens neem je deel aan diverse optimaliseringssessies met Navision Agriware zodat jij je kunt gaan ontwikkelen tot expert op dat gebied. Je verzamelt daarvoor alle verzamelde data uit de diverse systemen om naar het datawarehouse te halen en mooie rapportages te maken in PowerBI.

Wat wij vragen

  • Je hebt een HBO opleiding afgerond richting Bedrijfskundige Informatica (Business IT);
  • Je hebt bij voorkeur kennis van datawarehouse architectuur, database management systemen en SQL;
  • Je kunt goed overweg met planning- en IT-systemen;
  • Je hebt feeling met levende producten;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Waar ga je werken

Je gaat werken bij een grote Hortensiakwekerij in het Westland. Zij leveren al meer dan 100 jaar hortensia's aan tuincentra en bloemisten in heel Europa. Een ambitieus bedrijf wat zich wil blijven door ontwikkelen. Ook jij krijgt hier zeker de kans om te groeien.

Solliciteren

Denk jij dat dit jouw droombaan is? Solliciteer dan direct via onderstaande button. Vergeet niet om je CV toe te voegen!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met één van onze consulenten: 0174-310 963 of stuur een mailtje naar jobs@people4you.nl.

Wie zijn wij

Wij zijn People4You Recruitment, dé specialist in vaste banen!

Al bijna 15 jaar maken wij dagelijks de perfecte match tussen werknemer en werkgever.
People4You is één van de eerste dienstverleners die vanuit de kandidaat zoekt naar de beste match.
Door intensief contact met niet alleen directie of HR maar met alle lagen in de onderneming, lukt het ons om die beste match te maken.

Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.