Erfarne Data Engineers til EUTK

Company:
Location: 2000 Frederiksberg

*** Mention DataYoshi when applying ***

Vil du være med til at bygge Skatteforvaltningens fremtidige Data Warehouse i skyen? Har du evnen til at automatisere og strømline data pipelines samt skabe sammenhæng og viden på tværs af Skatteforvaltningens data? Har du lyst til at arbejde teambaseret i et agilt udviklingsmiljø? Og brænder du for at løse en samfundskritisk opgave? Så har vi brug for dig, som en af vores nye Data Engineers!Data i centrum
Fagdirektørområdet Data og Analyse spiller en central rolle i opbygningen af den data- og analysedrevne Skatteforvaltning, hvor din opgave bliver at tilvejebringe datagrundlaget for fremtidens løsninger.

Vi opbygger i disse år et nyt Data Warehouse med tilhørende Business Intelligence i skyen og en platform til Machine Learning. På kort sigt skal løsningen bl.a. understøtte Toldstyrelsens automatiske risikoscoring af pakker fra tredjelande – på lang sigt skal løsningen understøtte en række behov på tværs af hele Skatteforvaltningen.


Din rolle som Data Engineer
Du vil som vores nye Data Engineer blive en del af EUTK-programmet og få en central rolle i at sikre datagrundlaget for ale interne og eksterne samarbejdspartnere. Du kommer til at arbejde med dataintegrationer til en bred pallette af on-prem og i skyen, og du vil være med til at lave standarder for integrationer og ETL i skyen. Udover at være tilknyttet EUTK, bliver du en del af det faglige fællesskab i centeret Data Warehouse og Business Intelligence, der består af Data Engineers og BI forretningskonsulenter, som er fordelt i København og i Middelfart.

Din rolle bliver eksempelvis at:

 • udvikle og implementere standardiserede og automatiserede ingest-processer
 • sikre, at data pipelines kan udvikles og driftes agilt
 • bidrage til Data Warehouse modellering, samt tekniske og forretningsmæssige afklaringer.
 • opbygge datalake med både rå og organiseret data
 • udarbejde designspecifikationer og øvrig teknisk dokumentation af løsninger
 • lave automatiserede tests
 • indgå i et Scrum-team med daglige stand-ups, sprint planlægning mm.

Hvem er du
Vi forestiller os, du har en relevant uddannelsesbaggrund, fx cand.merc.it, cand.it, datamatiker, en anden it-faglig uddannelse eller tilsvarende IT-erfaring og har interessen for data.

For at få succes i stillingen, skal du:

 • have erfaring med SQL
 • have erfaring med mindst én cloududbyders ETL-, database- eller Data Warehouse-produkter
 • have programmeringserfaring, fx i C# eller Python
 • drives af at arbejde med store og komplekse datasæt
 • have erfaring med at modellere data (Relationel og/eller dimensionel)
 • trives med at arbejde sammen med såvel andre fagligheder og discipliner såsom drift, devops og BI-specialister
 • have erfaring med udvikling i agile teams
 • kunne kommunikere tydeligt og gøre teknisk information forståelig for fx forretningen
 • mestre at holde flere bolde i luften
 • kunne agere i en organisation i konstant udvikling


Koncernsproget er dansk, så vi forventer, at du kan forstå og formulere dig på dansk – både skriftligt og mundtligt.


Vi tilbyder
I Udviklings og Forenklingsstyrelsen er vi mere end 1.100 specialister med forskellige uddannelses- og erhvervsmæssige baggrunde, hvilket skaber et dynamisk og kreativt arbejdsmiljø. Fælles for os er, at vi dyrker fagligt nørderi og tværfagligt samarbejde. Der er gode muligheder for såvel personlig som faglig udvikling, samt at få varierende og udfordrende arbejdsopgaver. Vi lægger stor vægt på videndeling og læring, og at vi har det sjovt, når vi går på arbejde. Vi har en uformel omgangstone samt fleksibilitet i forhold til familieliv og fritid.


Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning med CV, dokumentation for uddannelse samt eventuelt yderligere materiale via linket ”Søg stillingen” senest 21. april 2021. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kontorchef Astrid Iversen på tlf. 72 37 06 18.

Vi forventer at benytte en personlighedsanalyse og en logisk test i rekrutteringsprocessen. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten, overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg eller Teglgårdsparken 26, 5500 Middelfart.


Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Stillings-ID
131168

Ansøgningsfrist
21-04-2021

Arbejdssted
Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg eller Teglgårdsparken 26, 5500 Middelfart

Kontaktperson

Astrid Iversen
Kontorchef
72370618

*** Mention DataYoshi when applying ***

Offers you may like...

 • Skatteforvaltningen, Middelfart, Teglgårdsparken 26

  Erfarne Data Engineers til EUTK
  5500 Middelfart
 • Skatteforvaltningen, Frederiksberg

  Erfarne Data Engineers til Data Warehouse
  2000 Frederiksberg
 • Skat

  Erfarne Data Engineers til Data Warehouse
  2000 Frederiksberg
 • Skat

  Erfarne Data Engineers
  Middelfart
 • Skatteforvaltningen, Frederiksberg

  Erfarne Data Engineers
  Frederiksberg