Umbrio

Data Analyst

Job description

UMBRiO staat voor kwaliteit. Wij zijn vakmensen, mensen met een passie en liefde voor het vakgebied waarin we werken. De dienstverlening van UMBRiO beweegt zich in het veld van data, ook wel big data of machine data genoemd. De toegevoegde waarde voor onze klanten ligt in het creëren van waarde op basis van data door analyse, correlatie van verschillende databronnen, ontdekken van dwarsverbanden of onvermoede relaties en het inzichtelijk maken van aspecten die besluitvorming en of sturing in organisaties ondersteunen. Met andere woorden, wij houden ons bezig met Business Value Realization op basis van data. Dit doen wij onder meer voor klanten als ABN AMRO, Rabobank, Nationale Nederlanden, Shell, Philips, ASML, KPN, Schiphol, SSC-IT, De Rechtspraak en Mitsubishi Financial Group.
Wat zoeken wij?
Onderdeel van de data transformaties die wij onze klanten bieden, is het samenbrengen van miljarden logfiles en zo een groot data lake bouwen in Splunk waarbij security centraal staat. Inmiddels zijn wij officieel de krachtigste Splunk partner in de Benelux met de hoogst gecertificeerde collega’s en een elite status binnen de Splunk community. Iets waar we met elkaar erg trots op zijn en waar we jouw expertise graag bij betrekken! Wij zoeken Splunk experts of IT’ers met een passie voor data. Alle achtergronden zijn welkom, van DevOps tot Security.

Wat vragen wij?

Ervaring en expertise in Splunk is een pré, maar niet noodzakelijk. Een goede basis in de IT zeker wel.

Wat bieden wij?

Naast een inspirerende en professionele werkomgeving met een enthousiast team van collega’s bieden we je:

  • Een vast contract;
  • De mogelijkheid tot het creëren van direct zichtbare waarde bij onze klanten;
  • Mogelijkheid tot flexibel werken;
  • Meer dan marktconform salaris passend bij je ervaring, inclusief groei KPI’s;
  • Laptop en telefoon inclusief abonnement, ook voor privé gebruik;
  • Leaseauto of een OV-kostenvergoeding;
  • 25 Vakantiedagen;
  • Alle benodigde trainingen en certificeringen.

Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.