(Jr.) Business Information Engineer / (Jr.) Data S...

Company:
Location: Tegelen

*** Mention DataYoshi when applying ***

Ben jij sterk in het maken van rapportages en analyses? En ben je daarnaast oplossingsgericht? Ga dan aan de slag als (Jr.) Business Information Engineer / (Jr.) Data Scientist bij Ewals Cargo Care B.V.!

Taken en verantwoordelijkheden
Als (Jr.) Business Information Engineer / (Jr.) Data Scientist

 • Ben je op zoek naar innovatieve inzichten voor het bedrijf;
 • Ontwerp je nieuwe, interactieve rapportages en analyses;
 • Beschrijf je uitbreidingen van het business objecten model;
 • Beschrijf en ontwikkel je nieuwe gebieden van het data warehouse;
 • Beantwoord je ad-hoc analyse vragen van (interne) klanten;
 • Geef je advies over te ontwikkelen rapportages;
 • Geef je advies over het gebruik van KPI’s;
 • Ondersteun je de eindgebruikers;
 • Ben je het aanspreekpunt voor rapportage engineers uit de business;
 • Help je mee met het opzetten van Data Science/ Predictive Analytics.

Functie eisen

 • Je bent een enthousiaste doorzetter en teamplayer met een universitair werk- en denkniveau;
 • Je hebt affiniteit en/of ervaring met ICT en weet op een gestructureerde, analytische manier de vertaalslag te maken tussen gebruiker en informatie technologieën;
 • Verder herken je jezelf in de volgende competenties; communicatief vaardig, probleemoplossend, resultaatgericht en initiatiefrijk;
 • Daarnaast heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Ervaring met SQL, ETL Tools, Microsoft Power BI en Python is een pluspunt maar geen vereiste.
Vestiging:
Tegelen, Nederland

Vakgebied:
Office

Datum:
5 juli 2021

Solliciteer nu

Arbeidsvoorwaarden
Word jij de nieuwe (Jr.) Business Information Engineer / (Jr.) Data Scientist?
Dan bieden wij jou een functie voor 40 uur. Je ontvangt een marktconform salaris. We vinden het belangrijk dat jij het beste uit jezelf kan halen, maar dat we ook het beste uit elkaar halen. Samen met de Ewals Academy kunnen we je de mogelijkheid bieden voor het volgen van opleidingen en je kunt doorgroeien in verschillende lagen van de organisatie. Jouw professionele ontwikkeling heb je bij Ewals Cargo Care in eigen handen.

Je auto zet je op ons parkeerterrein dat direct naast ons kantoor ligt en je ontvangt reiskosten voor iedere dag dat je op kantoor bent geweest. Daarnaast krijg je interessante aanvullingen op je arbeidsvoorwaarden. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een fietsregeling en fitnessregeling met belastingvoordeel. Ewals Cargo Care vindt jouw gezondheid erg belangrijk en stelt daarom vers fruit op de afdeling beschikbaar en geeft jou de mogelijkheid om je op te geven voor een preventief medisch onderzoek. Bovendien organiseert onze personeelsvereniging regelmatig leuke uitjes voor alle collega’s.

Over de organisatie
Bij Ewals Cargo Care werken inmiddels circa 2.350 medewerkers vanuit 31 locaties verdeeld over 15 landen in heel Europa. Het hoofdkantoor is gevestigd in Tegelen (nabij Venlo). Je komt te werken in een solide familiebedrijf dat inmiddels meer dan 100 jaar bestaat en waar de communicatielijnen kort zijn. Ewals is uitgegroeid tot een sterke internationale speler. Aan onze klanten wordt een breed spectrum aan logistieke producten aangeboden gaande van volle vrachten, deel- en projectladingen, Control Tower set-ups en Value Added Logistics tot global forwarding. Met name, maar zeker niet uitsluitend, voor het vervoeren van volle vrachten staan we bekend om ons Europees multimodaal netwerk dat zo’n 3400 Mega Huckepack XL(S) trailers omvat. Daarnaast kunnen we terugvallen op een solide netwerk aan partners. Tevens is Ewals continue bezig met het verbeteren van werkprocessen en investeren we ook in de ontwikkeling van onze werknemers.

Binnen Ewals valt Business Information Management samen met proces optimalisatie en IT onder de afdeling ‘Corporate Information Management’ of CIM. Binnen CIM werken heel uiteenlopende profielen die ondersteuning bieden aan alle afdelingen en (internationale) ondernemingen van de Ewals Group.

Als (Jr.) Business Information Engineer / (Jr.) Data Scientist kom je in aanraking met management en operationele rapportage en analyse vragen en daarnaast ook met ontwikkeling en onderhoud van het data warehouse. Je bent betrokken in de verschillende projecten van de CIM afdeling om hierbinnen de informatie voorziening te structureren. Als (Jr.) Business Information Engineer / (Jr.) Data Scientist breng je zelfstandig of als onderdeel van een team projecten tot een goed einde.

Afsluiting
Is deze functie echt iets voor jou? Dan wordt het tijd dat we je ontmoeten! Je kunt solliciteren via de oranje button: “Solliciteer nu”.

Ben je geïnteresseerd in deze functie en wil je meer informatie, neem dan contact op met de heer Maikel Jaspers, Senior Business Process Engineer, op telefoonnummer +31 (0) 6 206 784 91.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

*** Mention DataYoshi when applying ***