Data Engineer

Company:
Location: København

*** Mention DataYoshi when applying ***

Ønsker du at arbejde med komplekse data og de nyeste teknologier, som Hadoop, Spark, Hive samt Microsoft BI-universet? Ser du på dig selv som en erfaren og dedikeret udvikler, der leverer dataløsninger ved hjælp af disse teknologier? Hvis ja, så kontakt os for at høre mere om, hvordan du kan være en del af en spændende rejse, hvor du kan spille en nøglerolle i udviklingen og vedligeholdelsen af vores nye Data Foundation og støtte Codan i at være en virkelig datadrevet virksomhed.

Rollen

Som Data Engineer vil du komme til at spille en nøglerolle i vores agile Data Delivery-teams. Vi bygger et nyt datafundament af kuraterede og certificerede data og du vil sammen med dine nye kollegaer få ansvaret for at indsamle, strukturere, aggregere, lagre og afstemme data til støtte for alle Codans Dataforbrugere (analytiske data forbrugere såvel som realtime/stream af data).

Hvad er der for dig?

Muligheden for en karriere i et veletableret, men alligevel skiftende, tempofyldt og dynamisk forsikringsselskab. Du bliver en del af Data Foundation-teamet i Codans Business Development Department. Data Foundation teamet tæller 19 engagerede kolleger i København og Malmø og er præget af en høj grad af professionalisme, åbenhed og vilje til at gøre en forskel. Vi er et team med en høj grad af iværksætterånd og vilje til at samarbejde for at få succes.

Personlige og faglige kvalifikationer
Den ideelle kandidat er en erfaren back-end developer, med følgende kvalifikationer:

3-5 års erhvervserfaring inden for Data Warehousing og BI (med hovedvægten på DW)

Erfaring med levering af løsninger på Microsoft SQL platformen og MS BI

Har en can-do holdning med stærkt fokus på kundeservice og levering af løsninger

Nysgerrig på fremtidige løsninger og teknologi

Arbejd struktureret og vær god i tidsstyring.

Herudover vil det være ønskeligt med:
Erfaring eller viden om 'Big Data' teknologier, f.eks. Kafka, Spark, HDFS

Erfaring eller viden om cloud computing-infrastruktur og platforme

Ansøgning og kontakt

For spørgsmål vedrørende stillingen bedes du kontakte chef for datalevering Jørn Thorsen, tlf. +45 3037 8447. Vi behandler ansøgninger løbende, hvorfor vi opfordrer dig til at sende din ansøgning og dit CV hurtigst muligt og senest den 30. april 2021.

Codan er et af Skandinaviens største forsikringsselskaber. Vi tilbyder erhvervsforsikringer, privatforsikringer og sundhedsforsikringer. Vi er i alt ca. 2700 medarbejdere i Skandinavien og ca. 900 medarbejdere i Danmark. Codan er en del af RSA Group, der er et af verdens største globale forsikringsselskaber. Læs mere om Codan på www.codan.dk . Følg os på Facebook: www.facebook.com/codanforsikring og LinkedIn: www.linkedin.com/company/codan-forsikring .

*** Mention DataYoshi when applying ***

Offers you may like...

 • Signpost

  Data Engineer
  Colorado
 • Fivesky

  Python Developer, Data Engineer
  New York, NY
 • Business Transformation Institute

  P1-042621-3 Data Engineer (SE6)
  Columbia, MD 21044
 • Businessolver

  Data Engineer
  Illinois
 • Piper Companies

  Data Engineer (SQL/Snowflake)
  Remote