Academicsearch

Gears of Leo – Data Engineer till Stockholm

Job description

Nu söker vi flera erfarna Data Engineers till Gears of Leos team som vill arbeta i ett av de mer spännande bolagen som finns inom transaktion och gaming. Om du vill arbeta med det du gillar allra mest och i mindre team som ger dig ett större ansvar så är detta garanterat ett jobb för dig.

Om Rollen och Leo Vegas

På LeoVegas som är ett av Stockholmsbörsens största gamingbolag är data helt avgörande för alla våra beslutsbehov gällande kundbeteende, marknadsföring, sociala medier, produktutveckling och upptäckt av nya marknader. Data Engineer teamet ansvarar för att samla in och bearbeta denna information till användbara data med hjälp av Big Data teknik.

Vårt team består av tre dataingenjörer och två kvalitetssäkringsingenjörer. Nu söker teamet flera dataingenjörer med en stark teknisk bakgrund som brinner för att utveckla toppmoderna lösningar med hjälp av Google Cloud Platform.

Teknisk stack:

Dataflow/Apache Beam

BigQuery

Composer/Apache Airflow

Kvalifikationer

Du bör ha god erfarenhet av Java och SQL och arbetat med detta tidigare.

Du får även ha arbetat med och ha kunskap om datamodellering, datatillgång och datalagringstekniker, big data.

Vi vill gärna höra mer från dig

Eftersom företagets arbetsspråk är engelska så vill vi gärna se ditt CV på engelska.

På LeoVegas Mobile Gaming Group tror vi bestämt att vår mångfald är det som gör oss unika och att alla är välkomna på resan – oavsett ålder, kön eller bakgrund.

Vi lägger stort fokus i att upprätthålla en hög mångfald och inkludera alla i vår grupp. Att vara ett globalt företag med en mycket mångsidig kundbas gör det viktigt att även vår personal återspeglar detta.

Genom att göra det tror vi att vi kommer att uppnå bästa möjliga kundupplevelse och skapa bättre värde för våra aktieägare.

Vad får du av oss?

Du får arbeta i ett litet team men ett extremt högpresterande team vilket innebär att du får stort ansvar, stor utvecklingspotential och stor möjlighet till att påverka det du gör. Teamet och vi som bolag växer hela tiden så det kommer bli en roligt utmaning men samtidigt varken bli tråkigt eller statiskt.

Lön och Förmåner

? Konkurrenskraftig grundlön

? Liv – Arbetsskador & sjukförsäkring

? Möjlighet att registrera dig för en attraktiv privat

sjukvårdsförsäkring för både dig och din partner

? 3 000 kr friskvårdsbidrag p/a

? 30 årliga semesterdagar

? 1 500 kr tekniskt bidrag

? Tjänstepension – Detaljer på begäran

? Benify – En förmånsportal med massor av attraktiva rabatter

? Föräldralön när du har arbetat för oss 1 år+

? Massor av bra företagsevenemang!

? Mobiltelefon & bärbar dator

Vill du veta mer om rollen och Gears of Leo får du gärna kontakta ansvarig rekryteringskonsult: joachim.marmstedt@academicsearch.se

eller mob: +46 768 502 732

Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.