Andel Energi

Lead data engineer – gør os klogere på danskernes ...

Job description

Vil du have et IT-job, der er teknisk udfordrende, men som du også kan underholde med til familiefrokosterne – og som selv din mormor kan tale med om?


Det er på alles læber: vores energiforbrug. Og vi investerer massivt i produkter, der kan hjælpe vores kunder med at nedbringe det.


Derfor mangler vi dig, der kan strukturere vores mange data, så de kan omsættes til reelle indsigter.


”Vi er i gang med at bygge et nyt data-setup. Og du får stor indflydelse på arkitekturen – og en gylden mulighed for at tilegne dig nye færdigheder.” fortæller afdelingsleder Casper Radil.


Et team af erfarne specialister og sociale frontrunners

I din nye afdeling, Data og Indsigter, får du 6 kolleger. Vi arbejder med at integrere og anvende data for at forstå kunderejsen – så vi kan guide danskerne til at nedbringe deres energiforbrug.


Du får base i vores spritnye kontor i Svinninge, hvor vi sidder sammen med Marketing og Digital. Og selvom vi nyder at mødes på kontoret, er der også fleksibilitet til at arbejde hjemmefra 2-3 dage om ugen – eller fra vores øvrige lokationer.


”Jeg kunne godt have fundet et job tættere på min bopæl. Men her får jeg både faglige udfordringer, fleksibilitet, et fedt purpose at arbejde for og supersociale kolleger. Det er altid os, der lukker festerne.” siger din nye kollega, Emil Tølbøll.


Du identificerer og tilpasser data

Du er dybt involveret i arkitekturen, når du gør data klar til at blive analyseret. Samtidig spiller du en vigtig rolle i at identificere nye potentielle datakilder, ligesom du undersøger, hvilke typer data, vi skal bruge (og hvordan) for at forstå kundernes adfærd og behov – så vi kan målrette vores kundekommunikation.


Du kommer til at stå i spidsen for at:


  • sikre, at data pipeline og dataprocesser fungerer optimalt
  • undersøge potentialet i nye energiprodukter, og hvordan de spiller sammen med fx lokationsdata
  • kortlægge, hvilke steder, vi skal sælge energiprodukter – her samler du datakilderne i et fælles setup, så produktteamet kan udarbejde en produktstrategi
  • undersøge, hvordan vi kan forudse kundernes energiforbrug og hjælpe dem med at konvertere til grønnere produkter.


I det daglige kan du læne dig op ad vores 2 data scientists, som gavmildt deler ud af deres viden og erfaring.


Data engineer med kommerciel indsigt

Selvom du nyder at nørde med kode, er du lige så draget af at se data blive omdannet til brugbare indsigter.


Du sætter nemlig naturligt din forretningslogik og kommercielle forståelse i spil og bidrager med nye vinkler på, hvor vi kan indhente relevante data.

Ellers ser vi gerne, at du har lyst til at arbejde med ETL-opgaver og erfaring med:


  • Databricks/Azure
  • SQL/databaser.


samt evt. kendskab til:


  • AWS
  • PowerBI/Tableau
  • Python og R
  • Alteryx.


Vi kombinerer formål, faglighed og fællesskab

Du bliver en del af en arbejdsplads, der arbejder midt i den grønne omstilling, hvor forandringer er en naturlig del af vores spændende fælles rejse og hverdag.


Desuden tager vi os godt af vores kolleger og har fokus på din personlige og faglige udvikling. Hos os får du bl.a. fleksible arbejdstider, mulighed for en APV-godkendt hjemmearbejdsplads, forsikringsordning, adgang til motionsrum, betalt mobiltelefon og internetadgang.


Du er vores nye kollega, er du ikke?

Så send din ansøgning og dit CV via nedenstående link – gerne snarest muligt, da vi allerede står og mangler dig i teamet.


Har du spørgsmål? Tag endelig fat i afdelingsleder Casper Radil på tlf. 22 27 52 02.


Vi holder samtaler løbende på vores kontor i Svinninge og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.


Vi glæder os til at høre fra dig!

Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.