Centric

Junior data scientist

Job description

De kracht van data in jouw handen!

Data is niet meer weg te denken in de hedendaagse bedrijfsvoering. Wat je met de data kan doen is echter niet voor iedereen bekend. Gelukkig weet jij wel wat je er mee kan doen!
Bij Centric werk je als data scientist bij de grootste bedrijven in jouw regio. Jij helpt graag mee om de toekomst in kaart te brengen. Na het verzamelen, cleanen en modeleren van de data kom jij tot de perfecte oplossing om de puzzel op te lossen.
Als data scientist ben jij het technisch inhoudelijke aanspreekpunt voor klanten en collega’s. Door jouw sterke interesse in data, gecombineerd met jouw drive om nieuwe ontwikkelingen binnen de data science wereld te volgen, ben jij in staat om innovatieve oplossingen in een operationele omgeving te implementeren. Naast jouw passie over data ben je communicatief vaardig, zodat je een duidelijke toelichting kan geven aan collega’s en klanten over jouw werk en de bijbehorende resultaten. Je voert afwisselende opdrachten uit binnen diverse branches zoals zorg, zakelijke dienstverlening, industrie en de (semi) overheid. Je hebt hierin een belangrijke en adviserende rol en voorziet het management van advies rondom de projecten.
Naast het ophalen van de gegevens en het adviseren in oplossingen ben jij de persoon voor de uitwerking. Je maakt voorspellende modellen, ontwerpt data-modeleringsprocessen en creëert/implementeert de juiste algoritmes die van toepassing zijn voor die kwestie. Hoe gaaf is het om te zeggen dat mede dankzij jou de slijtage van de sporen vroegtijdig worden ontdekt, een aanvraag sneller wordt behandeld en het water uit de leidingen schoon blijft!

Wat jij meebrengt

 • Ten minste een afgeronde HBO-/WO-opleiding in de exacte wetenschappen, zoals (Bedrijfskundige) informatica, Technische bedrijfskunde, data science, etc.
  Ervaring met Python/R
  Ervaring met SQL
  Ervaring met Azure is een pré
  Kennis van werken met PowerBI is een Pré
  Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in spraak en geschrift.

Waar jij op kunt rekenen

 • Uitdagende opdrachten bij verschillende klanten in jouw regio met een streven van maximaal 1 uur reistijd
  Een persoonlijk individueel carrière plan met behulp van jouw Talent Development Manager
  Een goed salaris afhankelijk van jouw kennis én ervaring
  Een prettig secundair arbeidspakket bestaande uit:
  Een flexibel mobiliteitsbudget met keuze voor een leaseauto met tankpas (Ook voor privégebruik)
  Een persoonlijke bonus
  Een mooie pensioensregeling
  Netto onkostenvergoeding
  26 vakantiedagen
  Collectiviteitskorting op diverse zorgverzekeringen
  Uitgebreide mogelijkheden voor technische en soft-skill trainingen en opleidingen.

  Gezellige teamuitjes, zoals een zomer barbecue, gameavond, kartavond etc.

De unit waar jij komt te werken

Centric Professional Staffing helpt klanten, in diverse branches binnen jouw regio, met het oplossen van hun technische en/of functionele vraagstukken. Van banken tot verzekeraars, de industrie tot het ministerie. Met een team van developers, data scientist, beheerders, consultants, testers, support engineers en infrastructuur specialisten dragen we bij aan de perfecte oplossing.
Centric is een hechte en informele organisatie waarbij veel wordt geïnvesteerd in haar medewerkers. Tevredenheid en geluk staan bij ons voorop. Doen waar jij goed in bent en gelukkig van wordt en met plezier naar je werk gaan is voor ons belangrijk. Daarnaast kan je rekenen op persoonlijke begeleiding om jouw doelen tijdens je dagelijkse werk, of op het gebied van je loopbaan te behalen.
Naast plezier en geluk, werken we uiteraard ook onwijs hard. Maar naast het werk is er tijd voor ontspanning. Door middel van een borrel, barbecue, game-avond of een hackathon blijven nog beter in contact met elkaar. Wil je toch liever zelf iets organiseren? Laat het vooral weten

Waarmee kan ik je helpen?

Wil je meer weten? Bijvoorbeeld over de arbeidsvoorwaarden, opleidingsmogelijkheden of reistijden? Neem dan contact op met Ferdinand via 06-10 78 77 30.

Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.