Senior Data Engineers

Company:
Location: 2100 København

*** Mention DataYoshi when applying ***

”Sammen gør vi forsikring overflødig” er LB Forsikrings (nye) purpose – bl.a. i erkendelse af, at det egentlig aldrig har været vores formål at sælge forsikringer, men derimod at sikre vores medlemmer. Og vi mener, at vi på baggrund af nye banebrydende teknologier, data, spændende samarbejder med eksterne partnere og gode idéer i fællesskab med vores medlemmer i fremtiden kan forhindre, at skaderne overhovedet sker. Og som medlemsejet virksomhed tror vi på, at vi har det bedste fundament for at gøre vores purpose til virkelighed.

Som Senior Data Engineer hos LB Forsikring bliver du del af en virksomhed, som har et stærkt værdisæt, der bygger på fællesskab og åbenhed. Vi tilbyder opgaver og projekter, der optimerer og digitaliserer vores forretning, og her har du mulighed for at tage ansvar og bruge din faglighed og energi til at føre os ind i en fremtid, hvor vores medlemmer stiller andre og markant større krav til os som forsikringsfællesskab.

Senior Data Engineers til at skabe værdi gennem gode og sikre data
Hos LB Forsikring har vi travlt med at ”sætte strøm til” vores nye strategi, hvor data er højt prioriteret. Vi søger derfor to Senior Data Engineers, som har lyst til at være med på vores rejse fra SAS som primær udviklingsplatform til en Microsoft SQL drevet dataarkitektur.

Du skal være med til at styrke arbejdet med data i vores datateam og derigennem understøtte vores digitaliseringsdagsorden og vores ønske om konstant at forbedre services til medlemmer og interne brugere.

Du bliver en del af LB Forsikrings data og automatiseringsafdeling, hvor vi i dag er 20 medarbejdere. Du får stor mulighed for at bruge og udvikle din viden om datatransformationer, datamodellering og rapportering samt dybdegående dataanalyser.
Hovedfokus i jobbet omfatter håndtering og implementering af en moderne dataplatform, end-to-end, fra kildedata til datapræsentation igennem vores Power BI setup.

Herudover vil dine vigtigste opgaver omfatte:
 • ETL/ELT-udvikling på MS SQL-platformen med opbygning af forretningsnære data marter i tæt samarbejde med forretningsområderne
 • Udvikling af SQL Server datamodeller og Integration Services jobs indenfor rammerne af vores dataplatform rammeværk (SSIS, SSAS Tabular)
 • I samarbejde med afdelingen at designe og udvikle vores nye Azure cloud baserede data platform ved hjælp af de nyeste teknologier (Data factory, Data Lake, Synapse o.lign.)
 • Gennemførsel af dybdegående analyser af data i kernesystemerne med henblik på understøttelse af strategiske forretningsområder, compliance og andre regulatoriske krav
 • Inspiration og uddannelse af forretningen til at berige deres viden med data
 • Kvalitetssikring og understøttelse af driftsopgaver i forbindelse med løbende opdateringer af data platformen og Power BI rapporteringerne
 • At bistå med faciliteringen af data fra proprietære datakilder, bl.a. igennem SOAP og REST APIer, til strukturerede data på LB Forsikrings dataplatform
Hvis du kommer med en SAS-baggrund vil dine opgaver desuden bestå i:
 • At vedligeholde eksisterende SAS jobs, som i dag ligger i DI Studio og Enterprise Guide
 • At bidrage til migrering af eksisterende jobs på SAS platform til Microsoft
 • At supportere øvrige SAS brugere i organisationen

Analytisk og nysgerrig datamedarbejder, der både kan tænke i helheder og grave sig ned i konkrete problemstillinger

Vi forestiller os, at du har en relevant kandidatuddannelse, men vigtigere er det, at du har praktisk erfaring med håndtering af data enten fra et klassisk data warehouse og BI setup eller i en moderne data engineer rolle.

Du har enten en bred erfaring med Microsofts BI platform og/eller en solid baggrund med SAS og branchekendskab fra forsikring.

Du har min. 3 års specialist-erfaring med SQL, SSIS og/eller Azure Data Factory, og det er en fordel, hvis du har indgående kendskab til SSAS Tabular. Alternativt har du min. 5 års erfaring med SAS og et ønske om at udvikle dine kompetencer på Microsoft platformen.

Det er en forudsætning, at du har et bredt kendskab til eller mod på at udvikle dig indenfor, Microsoft Power Platform og Microsofts øvrige Cloud services, herunder Azure Data Factory, Azure Data Lake, Power Apps mv.

Du er en teknisk stærk person med en solid baggrund, som også er i stand til at kommunikere med forretningsbrugere. Du har en god forretningsforståelse, og du er vant til at drive processer eller projekter på tværs af en organisation. Endelig er du flydende i dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt.

Som person er du analytisk, hands-on og kvalitetsbevidst i dit arbejde. Du er struktureret, skaber overblik og kan lide at organisere. Herudover er du god til processer og procedurer, og så er du proaktiv i din håndtering af opgaver.

Medlemsejet virksomhed med rigtig godt omdømme
LB Forsikring er Danmarks 3. største privatforsikringsselskab, og vi er samtidig medlemsejede, hvilket præger alt vi gør. Vi har meget høj loyalitet og tilfredshed blandt vores medlemmer samt et virkelig godt omdømme – både som virksomhed og arbejdsplads.

Vi bor i et topmoderniseret domicil på Amerika Plads på Østerbro, mellem Østerport og Nordhavn tæt på tog og metro og anden offentlig transport.

Send os din ansøgning eller ring, hvis du vil vide mere
Hvis du synes, jobbet lyder spændende og ønsker mere information, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Rolf Nielsen på tlf. 20 72 17 21 eller HR Konsulent Anne Marie Floor Kogsbøll på tlf. 31 42 35 58. Vi gør opmærksom på, at der anvendes test som del af rekrutteringsprocessen.

Vi glæder os til at høre fra dig!Om os
LB Forsikring er et medlemsejet forsikringsselskab med næsten 140 års erfaring. Vi er Danmarks 3. største forsikringsselskab på det private marked, har næsten 400.000 medlemmer og består af forsikrings-grupperne:

Lærerstandens Brandforsikring - for lærere, pædagoger og andre i undervisningssektoren
Bauta Forsikring - for sygeplejersker, læger og andre personalegrupper i sundhedssektoren
Runa Forsikring - for medlemmer af udvalgte faglige foreninger
LB Forsikring til PFA - for kunder i PFA

Omdrejningspunktet for os er vores medlemmer og at drive en god forretning for dem. Vi har et højt image i branchen, tilfredse og loyale medlemmer og produkter der igen og igen er kåret bedst i test af Forbrugerrådets blad Tænk Penge
Læs mere om os på www.lbforsikring.dk.
Kontaktperson:
Afdelingschef
Rolf Nielsen
20 72 17 21

HR Konsulent
Anne Marie Floor Kogsbøll
31 42 35 58
Frist:
05-04-2021
Tiltrædelse:
01-06-2021
Ugentlig arbejdstid:
Fuld tid
Arbejdssted:
Amerika Plads 15, 2100 København Ø

*** Mention DataYoshi when applying ***

Offers you may like...

 • Bangura Solutions

  SENIOR DATA ANALYST
  Remote
 • Humana

  Senior Data Analyst - Louisville, KY or Remote KY,...
  Louisville, KY
 • Sanlam

  Senior Data Analyst (PG 11/12)
  Bellville, Western Cape
 • Progressive Edge

  Senior Data Analyst (Retail Stores)
  Cape Town, Western Cape
 • Lionbridge Technologies

  Senior Data Analyst
  Ballina, County Mayo