Data Scientists til Machine Learning og AI

Company:
Location: 2000 Frederiksberg

*** Mention DataYoshi when applying ***

Vil du udvikle løsninger, der bygger på data og integrerer Machine Learning og AI, og vil du være med til at bygge fremtidens data- og analysebaserede Skatteforvaltning?

I centeret Avanceret Analyse får du ansvaret for at udvikle og idriftsætte Machine Learning og AI løsninger, som forbedrer forretningsgange i hele Skatteforvaltningen.

Der er stort fokus og opmærksomhed omkring Machine Learning og AI i hele Skatteforvaltningen, og derfor har vi brug for flere udviklere, som har en ambitiøs tilgang til modeludvikling, og kan og vil tage ansvaret for at udvikle og levere end-to-end løsninger.

Som Data Scientist er dine opgaver at:


 • udvikle modeller i RStudio med R og Python
 • sætte modeller i produktion
 • udtænke løsninger sammen med forretningen, der skaber værdi
 • være med til at sikre softwaremæssig kvalitet af kontorets produkter
 • sikre dokumentation, metode og redskaber til standardisering på området


Du kommer til at spille en aktiv rolle i at fremtidssikre Skatteforvaltningen som en data- og analysedrevet virksomhed og samtidig hjælpe med at styrke kontorets kompetencer inden for kodeudvikling yderligere.

Intelligente løsninger i en datadrevet organisation

Du bliver en del af centeret Avanceret Analyse, i fagligheden Machine Learning, hvor vi er 25 engagerede og fagligt dygtige medarbejdere. Avanceret Analyse centeret er en del af Data og Analyse i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen og har ca. 350 medarbejdere.

Vores opgave er at udvikle intelligente modeller, som forbedrer forretningsgange i hele Skatteforvaltningen.

Vi bygger f.eks. modeller som:


 • identificerer borgere i udenlandske indberetninger
 • understøtter Skatteforvaltningens kontrolopgave
 • prioriterer virksomheder og borgere til revision
Samtidig udvikler og vedligeholder vi infrastruktur, som tillader stabil drift af Machine Learning og AI modeller.

Du kan se frem til at arbejde i et dynamisk miljø. Vi har et godt sammenhold med plads til humor og en uformel omgangstone, samtidig med at vi tager ansvar og har ambitioner om hele tiden at forbedre os. Du får en leder, som går ind for åben og ærlig dialog, og som har mennesket for øjet. En leder, der stiller store krav til sig selv og sine medarbejdere, og har et højt ambitionsniveau på kontorets vegne. Det skal være sjovt at gå på arbejde, og du vil derfor opleve en leder, der er inkluderende og giver ansvar, plads og medbestemmelse.

Machine Learning udvikler med erfaring og ambitioner

Der kan være flere indgange til stillingen: Du er softwareudvikler og har stor interesse for Machine Learning og AI eller har en dataanalytisk baggrund, fx samfunds- eller naturvidenskabelig uddannelse og har erfaring med Machine Learning.

Det vil være en fordel, hvis dine faglige kvalifikationer omfatter:


 • ekspertbruger i R, eller vilje til hurtigt at blive det. Erfaring med Machine Learning i andre sprog er et plus
 • erfaring med NLP og Python
 • erfaring med at uddrage og tilrettelægge strukturerede eller ustrukturerede data og med at bygge løsninger ovenpå data
 • godt kendskab til statistisk metode og/eller Machine Learning
 • erfaring med softwareudvikling og clean code
 • erfaring med SQL
 • kendskab til versionskontrol (Git), continuous delivery og test
 • kendskab til Linux
Du trives med at arbejde med store såvel som små datamængder, du har en struktureret tilgang til dit arbejde, og du er vant til at dokumentere og vidensdele. Du sætter en ære i at samarbejde og at sikre den nødvendige koordinering og vidensdeling i de teams, du indgår i. Du har sans for at skabe relationer med udgangspunkt i faglighed og forretningsforståelse.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning inkl. CV, dokumentation for uddannelse samt eventuelt yderligere materiale via linket ”Søg stillingen” senest onsdag den 10. februar 2021. Samtaler forventes afholdt løbende.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kontorchef Mie Sachmann Svane på tlf. 72 37 67 07.

Vi forventer at bruge en personlighedsanalyse og en logisk test i forbindelse med rekrutteringsprocessen. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk .

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

*** Mention DataYoshi when applying ***

Offers you may like...

 • Booz Allen Hamilton

  Data Scientist, Mid
  Lanham, MD
 • ThreatConnect, Inc.

  Senior Data Scientist
  Remote
 • ThreatConnect, Inc.

  Data Scientist
  Remote
 • Acxiom

  Senior Data Scientist (Remote)
  Remote
 • Wyre, Inc.

  Data Scientist, Risk
  Remote