VX Company

Azure Data Engineer

Job description

Ons doel is helder: in 2024 behoren wij tot de 5 beste Data Integration & Analytics teams in Nederland. Met deze ambitie is er ruimte voor ervaren en betrokken Azure Data Engineers die een trekkersrol willen vervullen in (het verwerven van) mooie opdrachten en het coachen van collega's in deze veelbelovende scale-up van de VX Company Group.


Ben jij een ervaren Azure Data Engineer die zich wil blijven ontwikkelen en kennis graag deelt met anderen? Lees dan wat VX Company je te bieden heeft.


Uitdagende opdrachten

Als Azure Data Engineer breng je expertise in gave projecten. Je werkt nauw samen met de klant en benut de bedrijfscontext om complexe data vraagstukken op te lossen. Je neemt het voortouw en betrekt je teamleden en de opdrachtgever bij je analyses en bevindingen. Je acties en aanpak van werkzaamheden stem je af op het beoogde resultaat.


Kennisdelen en coachen

In ons team ligt de nadruk op persoonlijke ontwikkeling, kennis delen, opleiding en 'learning on the job'. Vanuit een inhoudelijke voortrekkersrol help jij collega's het vak te leren en draag je bij aan de groei van onze club. Je krijgt tijd en middelen om je rol van coach goed uit te voeren en daarin jezelf te blijven ontwikkelen. Je ontwikkelt met je collega VX'ers nieuwe kennisdelingsinitiatieven.


Wat ga je doen

Wat je gaat doen is in de eerste plaats afhankelijk van je talenten en je kennis en ambities. Je participeert in projectteams van een opdrachtgever in een specifieke rol (bijvoorbeeld data engineer). Maar het kan ook zijn dat je mee kunt werken aan de inrichting van een compleet nieuw dataplatform in een project met VX-collega’s. We overleggen met jou over de verschillende kansen en dagen je uit het beste uit jezelf te halen binnen en buiten je opdracht!


Wat breng je mee

 • Minimaal HBO denk- werkniveau
 • Drie jaar werkervaring in data engineering in een Microsoft data platform (met SQL/T-SQL)
 • Aantoonbare werkervaring in (dimensioneel) data modelleren
 • Aantoonbare kennis van ETL-pipelines, bijv. Azure Data Factory, SSIS of Databricks
 • Ervaring in Azure dataservices, Azure SQL DB en Storage Account (Data Lake)
 • Werkervaring in consultancy of een andere dienstverlenende rol
 • Kennis van R, Python, data science etc. is zeker een pre.


Jouw toekomstige team

Ons Data Integration & Analytics team is expert op het gebied van data analyse, business intelligence en advanced analytics. Onze consultants adviseren over en implementeren data analyseplatformen, datawarehouses en rapportage omgevingen bij Nederlandse bedrijven en de overheid. Ons doel is opdrachtgevers te helpen het maximale uit beschikbare data voor hun bedrijfsvoering te halen.


Wat krijg je van ons

 • Een goed salaris natuurlijk. Ook de secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een leaseauto of reiskostenvergoeding, laptop, telefoon, pensioen, studiebudget en verzekeringen zijn goed geregeld en flexibel Last but not least werk je met toffe collega's, organiseren we regelmatig uitjes en krijg je minstens 29 vakantiedagen per jaar!
 • Gepersonaliseerde coaching, budget en andere extra's om je talent optimaal te ontwikkelen. Individueel en in teamverband. We organiseren kennissessies, bezoeken samen events en werken in teams aan projecten. We zorgen ervoor dat we elkaar regelmatig zien en spreken, ook voor de gezelligheid!
 • Tijd en middelen om je kennis en ervaring te delen als vraagbaak, coach of trainer. Zo draag je bij aan de verdere groei van jezelf en het team.
 • Een werkomgeving en arbeidsvoorwaarden waarin ruimte is voor flexibiliteit. Werken in deeltijd, extra vakantiedagen of een sabbatical - het kan bij VX.


Enthousiast?

We ontvangen graag jouw cv en motivatie. Heb je nog vragen? Ook dan horen we graag van je! Neem contact op met Arjan Bout via about@vxcompany.com of +31 6 15 05 10 58.


Only fluent Dutch speaking candidates will be taken into consideration.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.

Similar jobs

Browse All Jobs
Capgemini
March 31, 2023

Senior Azure Data Engineer

Queensland Government
March 31, 2023

Azure Data Engineer

Capgemini
March 31, 2023

Azure Data Engineer- Insights & Data, Stockholm