StarApple

Data engineer

Job description

Bij mijn klant, die gespecialiseerd is in Data Integration & Engineering, hebben zij een passie voor het omzetten van waarde uit data. Zij streven ernaar om data beschikbaar te maken zonder gedoe, zodat het gemakkelijk en snel kan stromen.


De klanten komen uit diverse sectoren en hebben allemaal één gemeenschappelijk doel: meer waarde halen uit hun data. Zowel op het gebied van IT-OPS als IT Security helpen zij hen met het vinden van oplossingen en stellen zij zichzelf voortdurend de vraag “Hoe kan het wel?”.


Functie


Als Data Engineer binnen het bedrijf draag je actief bij aan het verwezenlijken van de missie: het helpen van de opdrachtgevers om meer waarde uit data te halen. Samen met jouw collega’s werk je aan het implementeren van innovatieve oplossingen en zorg je voor het onderhoud van het data platform. Je speelt een cruciale rol in het ontwikkelen van dashboards om waardevol inzicht te bieden aan de klanten. Met jouw diepgaande kennis van rapportages zorg je ervoor dat de juiste waarde wordt behaald. Indien nodig pas je aanpassingen toe om de gewenste resultaten te bereiken. Als expert op dit gebied ben jij degene naar wie iedereen toekomt voor advies en ondersteuning!


Eisen


Ben jij de nieuwe collega die zij zoeken?


Heb je een relevante HBO of WO opleiding afgerond en minimaal 2 jaar ervaring in een data-gerelateerde functie, zoals consultant, technisch of functioneel beheerder? Dan ben je al goed op weg! • Ervaring met Splunk of andere data platforms.
 • Bewezen trackrecord in scripting, Linux en Windows.
 • Kennis van IT-infrastructuur, netwerken en data-analyse.
 • Een passie voor data, zelfstandigheid en de wens om kennis te vergaren en te delen met je team.


Aanbod • Het creëren en implementeren van geavanceerde oplossingen, aangepast aan de behoeften van de klanten.
 • Meedenken over nieuwe producten en propositie vanuit jouw expertise, zowel intern met collega's als extern met klanten.
 • Een vast contract bij indiensttreding, omdat zij overtuigd zijn van hum medewerkers.
 • Een team van experts waarin persoonlijke en professionele ontwikkeling gestimuleerd wordt.
 • Een persoonlijk leerbudget voor trainingen en certificeringen.
 • Directe impact en betrokkenheid bij projecten en het team.
 • Een informele cultuur zonder hiërarchie, waar uitdagingen worden aangegaan en collega's elkaar ondersteunen.
 • Een kans om het beste uit jezelf, je collega's en onze klanten te halen en samen te groeien.


Wil jij meer weten over ons of wil jij solliciteren op deze functie? Neem dan contact op met Ruben van den Bosch voor meer informatie: 06-37017972. Uiteraard kan jij ook direct solliciteren door jouw cv en motivatie te e-mailen naar [email protected]

Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.

Similar jobs

Browse All Jobs
Amazon
September 24, 2023

2024 Data Engineer Internship

ABN AMRO Bank N.V.
September 24, 2023

Data Engineer

Thermo Fisher Scientific
September 24, 2023