Yacht

Data Engineer met kennis van ETL

Job description

Bedrijfsomschrijving

De Belastingdienst is een maatschappelijk relevante en invloedrijke organisatie. Zo gaat er jaarlijks bijvoorbeeld 300 miljard euro aan belastinggeld doorheen en heeft elke Nederlander met deze organisatie te maken. Miljoenen van die Nederlanders communiceren tegenwoordig alleen nog digitaal met de Belastingdienst. Dat stelt hoge eisen aan de betrouwbaarheid en efficiëntie van de ICT-systemen en de informatievoorzieningen. Er ligt dan ook een grote uitdaging om de geoliede machine van de online omgevingen goed draaiende te houden. Een missie waar jij als Data Engineer jouw steentje aan bij kan dragen!

Werken Bij Yacht

Werken bij YACHT IT betekent dat je jezelf graag wilt ontwikkelen, van je collega’s bij YACHT IT blijft leren en ook je collega’s in de communities beter wil maken! Wij willen jou als professional uitdagend werk bieden waarmee jij de organisaties van onze opdrachtgevers blijvend verbetert. Maar daarnaast zijn er natuurlijk nog veel meer belangrijke aspecten waar wij als Yacht een rol in willen spelen. Zo vinden wij een goede werk-privé balans uitermate belangrijk en zullen we altijd met je in gesprek blijven gaan over veranderingen. Want wat hebben we er daar veel van gehad de laatste tijd!

Waar we ook veel waarde aan hechten is de samenwerking tussen onze consultants en onze professionals. Uiteraard geldt dit met name voor de periode waarin we samen op zoek gaan naar de juiste opdracht, maar ook daarbuiten houden we contact en wordt je begeleidt op de manier die jij prettig vindt. Uit deze nauwe samenwerking komt feedback voort die we weer meenemen naar de volgende periode om zo onze horizon samen te verleggen.

Graag verwelkomen we jou in ons Non-Profit Account Team. Wij zijn een landelijk team binnen YACHT IT waar we mooie en uiteenlopende opdrachten klaar hebben staan bij organisaties als DUO, UWV, Belastingdienst, Defensie en het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Met deze organisaties zijn we mooie samenwerkingsverbanden aangegaan. We zijn dan ook bezig met het vergroten van ons netwerk van professionals die graag bij deze opdrachtgevers aan de slag gaan.

Functieomschrijving

Voor onze partnerorganisatie, de Belastingdienst, zijn wij op zoek naar meerdere Data Engineers:

Voor team de Ploeg zijn we op zoek naar een Senior Data Engineer die mee zal gaan bouwen aan de op te leveren Datafundamenten. Hierbij moet vooral worden gedacht aan Datafundamenten OB, Vastgoed en Loonheffingen. Er wordt verwacht dat de kandidaat met zijn/haar kennis van ETL processen en grote databases een versnelling kan aanbrengen in de ontwikkelsnelheid van het team. Tevens liggen er een aantal kwaliteits-issues ivm wisselende kwaliteit van de aangeleverde Data. Verwacht wordt dat de kandidaat proactief advies kan geven over een robuuste manier om met deze leveringen om te gaan.

Voor team Incasso zijn we op zoek naar een senior Data Engineer die een snel complexe Data vraagstukken kan overzien en deze kan omzetten in bruikbare ETL oplossingen. Kenmerken van de opdracht zijn onder hoge druk snel Data opwerkingen opleveren en een proactieve mindset om mee te gaan in de grote vernieuwingen die op dit moment worden doorgevoerd op het gebied van DF Incasso.

Vanwege het vertrek van een aantal ervaren krachten, zijn we op zoek naar ervaren Data Engineers. We zoeken iemand die snel van begrip is en zich de werkzaamheden snel eigen kan maken.

Functie-eisen
  • Je hebt een afgeronde kwantitatieve opleiding;
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring op gebied van data;
  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt uitgebreide kennis van SQL en ETL processen;
Arbeidsvoorwaarden

Dit is een opdracht van 36 uur per week. De startdatum is (in overleg) 25 juli en de looptijd van de opdracht is in eerste instantie 6 maanden, waarna er optie tot verlenging is.

Voor deze rol zal je door Yacht gedetacheerd worden bij de Belastingdienst als Data Engineer. Het bruto maandsalaris ligt, afhankelijk van je opleiding en werkervaring tussen de €4.000 en €5.500 op basis van 40 uur per week. Je reiskosten worden uiteraard volledig vergoed. Een elektrische leaseauto, welke je ook privé mag rijden, behoort tot de mogelijkheden!’ Ook ontvang je een bonusregeling tot maximaal 8% van je bruto jaarsalaris, 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld op fulltime jaarbasis. Daarnaast gaan we graag met je in gesprek over je persoonlijke ontwikkelingsplan en bespreken welke trainingen en opleidingen gewenst zijn, want blijven ontwikkelen zijn de sleutelwoorden!

Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.