GGNet

Data engineer (BI)

Job description

Dit ga je doen


Voor de cirkel Informatievoorziening zoeken wij een data-engineer. Binnen deze functie hou je je met name bezig met het (beheer van het) datawarehouse.


Data engineer / database beheerder


Je ontwikkelt, beheert en onderhoudt het datawarehouse met een duidelijke visie op data ontwikkeling. Met de data uit het datawarehouse maak je DAX meetwaardes in AAS (Azure Analysis Services), welke worden gebruikt om rapportages te bouwen in Power BI voor de verschillende afdelingen. Daarnaast word je regelmatig gevraagd om data aan te leveren, zowel voor interne als externe stakeholders. Het Datawarehouse wordt nu nog on-premise ontwikkeld, maar dit zal in de nabije toekomst in Azure plaatsvinden.


Als Data Engineer ben je ook mede verantwoordelijk voor het beheer van de Microsoft databases, nu nog on premise en straks in Azure, en voor de versiebeheer processen via GIT.


Daarnaast;


 • Adviseer je over informatievoorziening aan de organisatie, dit doe je in nauwe samenwerking met je collega’s vanuit je eigen expertise.
 • Kun je goed omgaan met veranderingen en deze ook dragen.
 • Dit alles door een verbindende wijze van communiceren.
 • Kennis van of interesse in SRUM Master? Dat is zeker een pré. Net zoals kennis van de inrichting van de PowerBI portal.


Hier ga je werken


Als data engineer hoor je bij het team Informatievoorziening, wat bestaat uit zes professionals. Dit team is verantwoordelijk voor de informatievoorziening van GGNet. Ieder teamlid heeft aandachtsgebieden die aansluiten bij vaardigheden en interesses.


Informatievoorziening maakt onderdeel uit van de pijler PIT (proces, informatie en technologie), die bestaat uit ruim 30 medewerkers en valt onder de divisie Bedrijfsvoering. Deze divisie is volop in ontwikkeling, waarbij alle medewerkers een rol hebben in de verandering.


Er is een grote behoefte aan informatie voor bijvoorbeeld onze gesprekken met zorgverzekeraars. Ook wordt informatie ingezet bij het nemen van belangrijke besluiten over de koers van GGNet. Daarnaast willen managers graag informatie over de realisatie van hun doelen, zoals informatie over verzuim en productiviteit. Jij levert een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van het team en de producten die we leveren ten einde flexibel en wendbaar te zijn.


Dit ben jij


✔ Je hebt brede kennis van business intelligence en bent pro-actief ingesteld. Dit maakt dat je continue op zoekt bent naar nieuwe databronnen/oplossingen die GGNet helpen meer inzicht te krijgen.


✔ Je hebt een relevante hbo of wo-opleiding aangevuld met werkervaring, waarvan het ontwikkelen en beheren van datawarehouses en informatieomgevingen onderdeel is.


✔ Je bent proactief, analytisch sterk en vindt snel je weg in de wereld van informatiesystemen.


✔ Je weet de vertaling te maken van technische gegevens naar praktisch bruikbare data.


✔ Je communiceert helder en neemt verantwoordelijkheid.


✔ Je hebt kennis van informatieprocessen, evenals technische kennis van het Microsoft BI-stack (SQL, DAX, SSIS, SSAS en Power BI, DevOps, ADF), GIT.


✔ Vanzelfsprekend volg je de ontwikkelingen binnen het vakgebied en relevante wet- en regelgeving.


✔ Jouw affiniteit met de GGZ maakt dat je continu nieuwsgierig bent naar ontwikkelingen in de branche.


Dit bieden we je


Wij bieden je een contract voor 32-36 uur per week voor de duur van jaar met zicht op een vaste aanstelling.


Daarnaast Kun Je Rekenen Op


 • Een bruto maandsalaris tussen € 2.866,- en € 4.468,- (FWG 55) of € 3.306,- en € 4.981,- (FWG 60) (CAO GGZ, functiegroep 55 of 60 inschaling afhankelijk van kennis en ervaring) afhankelijk van kennis en ervaring op basis van 36 uur. Bereken hier jouw netto salaris ;
 • Een reiskostenvergoeding;
 • Een vakantie-uitkering van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33% naar rato;
 • Een pensioenvoorziening bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • 21 vakantie dagen (+ 35 uur levensfasebudget uren) naar rato;
 • Regie op eigen ontwikkeling via de GGZ-Elearning academie en GoodHabitz, hier staan diverse cursussen tot jouw beschikking;
 • Bij GGNet krijg je daarnaast de vrijheid om je werk op eigen manier in te vullen en de mogelijkheid om je kennis te vergroten. Enerzijds via opleidingen, trainingen en cursussen, anderzijds door (GGNet-breed) samen te kunnen werken met topprofessionals in jouw vakgebied;
 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld een aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof en kun je o.a. gebruik maken van onze regeling Leasefiets;
 • De Balansregeling, waarbij je keuze hebt in de besteding van jouw budget. Je kunt van dit keuzebudget extra vrije tijd kopen, besteden aan opleiding of training, maar ook het bedrag laten uitbetalen en bijvoorbeeld ervan uit eten gaan. Wat jou helpt om in balans te blijven;
 • Een hybride werkplek waarbij je gefaciliteerd wordt om een deel van je tijd thuis te werken.


Maar boven alles bieden we je een uitdagende en afwisselende baan in een prettige en inspirerende werkomgeving die je volop ruimte geeft om op vakinhoudelijk vlak te groeien. In deze baan krijg je veel vrijheid en autonomie om je functie en jezelf te ontwikkelen.


Solliciteren


Herken jij jezelf? Reageer dan snel via het sollicitatieformulier. Bij voldoende geschikte kandidaten sluiten we de vacature.


Heb je specifieke inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met Gwendy Bos, manager team informatievoorziening, via telefoonnummer 06-109 55 819.


Neem voor meer informatie over de werving- en selectieprocedure contact op met Heidi Odinot, medewerker Recruitment, via werkenbij@ggnet.nl .


Gerelateerde vacatures


IT-regisseur


Zet jij je IT-kennis in om bij te dragen aan de geestelijke gezondheidszorg in de Achterhoek? De uitdaging op IT-gebied waar wij als instelling voor staan is innoveren, inzicht krijgen in de IT-vraagstukken én zorgen dat wij het maximale uit IT halen, vooral op het gebied van digitalisering van de zorg. Om deze klus te klaren is er ruimte voor jouw inbreng!


Expertise


Management en Ondersteuning


Plaats


Warnsveld


Tijd


32-36 uur uur


Secretaresse Ambulante Zorg FACT team


Ben je als secretaresse op zoek naar een werkplek met impact op het leven van mensen? Heb je affiniteit in het werken binnen de ggz? Binnen Ambulant Zutphen zijn we voor het secretariaat namelijk voor de duur van een half jaar en mogelijk zelfs langer op zoek naar een enthousiaste secretaresse.


Plaats


Zutphen


Tijd


24-32 uur


Functioneel applicatiebeheerder


Wil jij onderdeel zijn van een bevlogen team dat in tijden van steeds snellere verandering de (zorg)professionals van GGNet ondersteunt met goed functionerende applicaties? Heb jij een goede dosis humor en gezond verstand, ben je creatief en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou!


Tijd


36 uur

Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.