Skat

Senior Data Engineer søges til ejendomsvurdering

Job description

Har du lyst til at arbejde med de store offentlige datakilder, der danner grundlag for det data warehouse der anvendes til ejendomsvurderingen? Kunne du tænke dig at få indsigt i eller udvide din viden om de datakilder der anvendes til beregningen af ejendomsvurderingen? Trives du med opbygning og fremtidssikring af indsamling og udstilling af kildedata? Så kan Vurdering Data være det rette sted for dig!

Vi har i kontoret Vurdering Data, ansvaret for drift og videreudvikling af datagrundlaget for den datadrevne ejendomsvurdering. Derfor er det særligt vigtigt, at vi i teamet har en god forståelse for de datakilder vi arbejder med. Vi har behov for at udvide teamet med en Senior Data Engineer, der kan vedligeholde og videreudvikle vores datagrundlag.

Om jobbet
Du vil indgå i team Datagrundlag, der har ansvaret for den daglige drift i forbindelse med indhentning og behandling af data fra vores leverandører, samt videreudvikling og vedligeholdelse af løsningen. Du skal med din faglighed og dataforståelse, være med til at sikre kvaliteten i vores datagrundlag.

Dine væsentligste opgaver bliver at:

 • sikre stabil drift
 • videreudvikle og vedligeholde datagrundlaget
 • implementere nye datakilder
 • foretage fejlrettelser
 • bistå med ad hoc dataudtræk.

Om dig
Du brænder for at arbejde med data i et drift- og videreudviklingsteam. Du er drevet af, at dine leverancer er af høj kvalitet, og du er god til at bevare overblikket. Du får energi af at indgå i samarbejde med kolleger i og uden for teamet.

Vi forventer, at du har en relevant uddannelse eller dokumenteret erhvervserfaring på området, som fx cand.IT, datanom, datamatiker eller lignede, og du har erfaring med ETL og MS SQL.

Du har minimum 3-5 års relevant teknisk erhvervserfaring, og det er en fordel, hvis du samtidig har erfaring fra ejendomssektoren - men det er ikke en forudsætning for ansættelse. Du har 3-5 års erfaring med:

 • SAS DI Studio
 • Java
 • .NET
 • AWS
 • SAFe
 • VersionOne, Jira og Confluence

Som person ser vi gerne at du er:

 • glad for at arbejde i et drift- og videreudviklingsteam
 • proaktiv og tager ejerskab for problemløsning
 • god til at prioritere din egen tid
 • har fokus på leverancekvalitet og dokumentation.

Vi tilbyder
Et job i en It-organisation med fokus på medarbejdernes indflydelse på opgaveløsning. Der er rig mulighed for at videreudvikle din faglighed, og der er god mulighed for at tage ansvar for eget område. Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er en af de største udviklingsorganisationer i Danmark, hvilket giver mulighed for at indgå i faglige fællesskaber. Vi forstår værdien af work-life balance og af at udnytte mulighederne for at løse visse opgaver via fjernarbejde.

Ansøgning og kontakt
Ansøgning med CV og eksamensbevis bedes sendt via linket ”Søg stillingen” senest den 7. december 2021. Spørgsmål besvares gerne af kontorchef Janus Boesen Agerbo på telefon 72 37 87 21. Der kan indgå en logisk test og en personanalyse i ansættelsesforløbet.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest og referencer.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted vil indtil videre være Nybrovej 110-116, 2800 Lyngby.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af Skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk.


Stillings-ID
149693
Ansøgningsfrist
07-12-2021
Tiltrædelsesdato
01-02-2022
Arbejdssted
Nybrovej 110-116, 2800 Lyngby
Kontakt
Janus Agerbo
Kontorchef
E-mail
72388721

Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.