Cego

Data Scientist

Job description

Data Scientist

CEGO søger Data Scientist med kommerciel forståelse

Cruncher du data bedre end nogen maskine, og er du vild med at nørde statistikker og modeller, når du kombinerer det med dit kommercielle mindset? Så har du nu mulighed for at være med til at forme den internationale vækstrejse for CEGO.

Spændende rolle i sundt og uformelt miljø
CEGO driver et af Danmarks største online casinoer Spilnu.dk, og vi udvikler både spil og platform in house. Det betyder, at vi selv ejer hele værdikæden og dermed også al data. Vi er i kraftig vækst, også internationalt, og søger en Data Scientist til en nyoprettet rolle, som du selv kan være med til at definere. Du er tæt på ledelsen og kommer til at spille en vigtig rolle i CEGO’s vækstrejse.

Du bliver den, der er den på data-fronten, når du cruncher data på alt fra brugeradfærd til betalingstransaktioner. Du følger vores brugeres rejse fra oprettelse til nedlukning af brugerprofil, er stærk i statistiske modeller og i kombination med din stærke kommercielle forståelse formår du at oversætte findings, der skaber værdi for vores forretning og danner grundlag for ledelsesbeslutninger.

Vores arbejdsmiljø er præget af passion og arbejdsglæde, organisationen er flad og uformel og vi samarbejder på tværs af afdelinger og funktioner i åbent kontormiljø. Kulturen hos CEGO er unik, og det samme er vores position i markedet. Vi opererer i en niche af hyggespil og går forrest på ansvarligt spil-tiltag med en spilprofil, hvor vi har fokus på hygge og mange timers underholdning for få penge.

Kommercielt mindset og flere års erfaring
Du brænder for at vise, at dine data er nøglen til CEGO’s fremtid. Du er en ambitiøs teamplayer, der er drevet af at analysere og tolke data, og har flere års erhvervserfaring med håndtering af større datamængder. Vi forventer desuden, at du:

  • Har et analytisk mindset og formår at omsætte data science til forretningsindsigt
  • Er proaktiv og tænker ud af boksen, ligesom du er nysgerrig og stiller spørgsmål
  • Er løsningsorienteret

Fordelagtige ansættelsesvilkår
Vi tror på, at passionerede og engagerede medarbejdere leverer de bedste resultater. Derfor arbejder vi hårdt på at tilbyde det bedst mulige arbejdsmiljø, hvor vi arbejder målrettet, men samtidig har det sjovt, da det er afgørende for at skabe de bedste løsninger.

Vores ansættelsesvilkår inkluderer naturligvis pensionsordning og sundhedssikring, ligesom vi har vide rammer og fleksible arbejdstider, 30 minutters daglig betalt pause samt politik om nul overarbejde og meget mere. Vi er 130 medarbejdere med en gennemsnitsalder på 36 år, der samles om måltiderne og sociale arrangementer lige fra brætspil til LAN-parties. Vi tror nemlig på, at jo bedre vi kender hinanden, des bedre arbejder vi sammen, og vi tager gerne en omgang bordtennis i funroom’et, ligesom ugens faste højdepunkt er hyggen over fredagsbrunchen.

Ansøgning og kontakt
Er du interesseret i stillingen, men har ikke fået svar på alle dine spørgsmål, så kontakt HR Business Partner Dorthe Hammer Hovaldt på dhhj@cego.dk eller tlf. 21 400 848.

Upload dit CV og evt. et par linjer om dig selv til vores rekrutteringssystem via linket hurtigst muligt, da vi løbende indkalder til jobinterviews.

CEGO opfordrer alle kvalificerede kandidater til at ansøge uanset køn, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.