Eurofiber

Data Scientist

Job description

Goede arbeidsvoorwaarden | Flexibele werkuren | Open data | Seniorniveau

Als motor van de digitale samenleving is onze open infrastructuur van cruciaal belang om mensen en organisaties te helpen hun potentieel ten volle te benutten. Wil jij je steentje bijdragen?

Fantastisch! We vertellen je graag wat je zoal kunt doen om ons te helpen.


Een snel overzicht van je potentiële nieuwe baan

Als Data Scientist bij Eurofiber vorm jij de schakel tussen onze systemen en de onderneming. Dankzij jouw inzichten kunnen wij ons concurrentievoordeel behalen en behouden.

Door gegevens, computerwetenschappen en -technologie te combineren met sales- en marketinggerichte bedrijfskennis reik jij je waardevolle inzichten aan aan besluitvormers binnen de onderneming.

Dit betekent dat jij oplossingen uitwerkt die de algemene bedrijfsprestaties verbeteren en onze gegevens benut om meer bedrijfskansen te creëren. Naast onze bestaande initiatieven geven we je ook de nodige vrijheid om zelf hypotheses te bedenken en te testen.

Je maakt deel uit van de afdeling Virtual Data, die betrouwbare inzichten kan formuleren die de bedrijfsresultaten kunnen verbeteren. Je speelt een grote rol in de uitbreiding van dit team via een Agile-methode. Jij neemt het initiatief om analyses en inzichten uit te werken op het allerhoogste niveau en geeft mee vorm aan het team door een coach te zijn voor de junior data analysts/scientists.

Janita wordt je supervisor. Check haar LinkedIn-profiel voor meer info!


Waarom je bij Eurofiber wilt werken

Wanneer je bij Eurofiber aan de slag gaat als Data Scientist, krijg je de kans om de digitale samenleving te versterken. Je werkt samen met de beste experts, je kunt je eigen keuzes maken en je houdt je bezig met netwerken en datacenters die het hart van de samenleving vormen. We willen duurzaam groeien, zowel als organisatie als als mensen. Daarom zijn we ervan overtuigd dat we elke dag moeten bijleren en ons moeten blijven ontwikkelen. We zullen altijd blijven innoveren – niet alleen omdat we daar goed in zijn, maar ook omdat we dat gewoon veel leuker vinden.

Om je te helpen het onderste uit de kan te halen, hanteren we geen 'one size fits all'-concept. In plaats daarvan bieden we je een hybrideaanpak en de steun die je nodig hebt om jezelf te overtreffen. Dat betekent:

  • Een salaris tussen €3983 en €5736 per maand op basis van een 40-urige werkweek, bonuspakket en 13e maand;
  • Flexibele werkuren af te stemmen op je professionele, privé- en familiale behoeften, waarbij je het merendeel van je tijd doorbrengt in een omgeving waarin jij de beste prestaties levert;
  • Actieve ontwikkeling van je vaardigheden en competenties door middel van talloze opleidingsmogelijkheden;
  • Gezond en boordevol energie blijven dankzij onze voedzame maaltijden en snacks. En geniet aan het begin van de werkdag van een heerlijk kopje koffie, bereid door onze eigen barista. Proost!
  • Vakantie nodig? Geen probleem! Bij ons krijg je 29 verlofdagen per jaar, op basis van een 40-urenweek.


Dit ben jij

Werken bij Eurofiber betekent dat je niet bang bent om nieuwe dingen te proberen. Je wilt beter doen dan gisteren, je werkt graag samen met je collega's en partners en bent op je best in een snel groeiende en veranderende omgeving.

Wil je van een klant een trouwe partner maken, dan moet je de verwachtingen overtreffen. Het gaat er niet alleen om dat je weet wat de klant nodig heeft, maar ook dat je net die extra stap zet. Je bent een heuse pionier in datagedreven technieken, weet stakeholders als geen ander te beheren en beschouwt jezelf als een visionair leider en ambassadeur in alles wat te maken heeft met datawetenschappen. Je hebt ervaring en kan vlot overweg met meerdere programmeertalen om waarde en inzichten te distilleren uit gegevens. Daarnaast ben je vertrouwd met een Agile-methode.

Je hebt ook:

  • Minstens 6 jaar ervaring met ML-modellen en hoe de evoluerende parameters van deze modellen verband houden met de wisselwerking tussen bias en variantie;
  • Ervaring in het gebruik van scripts en SQL om datasets te verkennen en samen te vatten om vragen te beantwoorden;
  • Ervaring met Azure Auto ML of Salesforce Auto ML (Einstein/Tableau CRM); met geen van beide ervaring? Geen probleem, als je maar bereid bent om die ervaring zo snel mogelijk op te doen!;
  • Een goede kennis van het Engels en Nederlands.


Klaar voor je volgende stap?

Iedereen heeft talent, en we zijn ervan overtuigd dat Eurofiber een bedrijf is waar dat talent helemaal tot uiting kan komen. Wil jij bij ons aan de slag? Solliciteer dan voor 31 augustus. Klik op de knop 'solliciteren' en vertel ons jouw verhaal.

Heb je nog vragen? Bel, sms of mail dan zeker naar Sander, recruiter bij Eurofiber op +31618299539

Nadat we de arbeidsvoorwaarden overeengekomen zijn, volgt samen met ons voorstel nog een VOG-screening en referentieanalyse.

DIVERSITEITSSTATEMENT

Als motor van de digitale samenleving helpen we mensen hun potentieel ten volle te benutten. Bij Eurofiber vormen waarden zoals diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie de kern van dat potentieel. Ons engagement op dat vlak is van cruciaal belang. We zijn ervan overtuigd dat verschillende standpunten binnen een team ons helpen om slimme oplossingen voor bedrijven, overheidsinstanties en non-profitorganisaties te ontwikkelen. Daarom willen we graag kennismaken met kandidaten die unieke vaardigheden, opinies en ideeën aan de dag leggen. Kandidaten die gewoon zichzelf zijn en kunnen samenwerken met en leren van anderen. Of je nu aan de slag gaat bij ons data management, sales of senior management team, we zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's die onze kernwaarden hoog in het vaandel dragen en die elke dag opnieuw toepassen in hun werk.

Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.