DEMCON

Senior Data Scientist

Job description

Senior Data Scientist

Wil jij impact hebben op de maatschappij door toegepaste kunstmatige intelligentie te integreren in systeemontwikkeling in een breed scala van verschillende markten?

Ben je in staat om de business case van onze klanten te verbinden met onze (en jouw) technische expertise in machine learning? Tot slot, heb je een ondernemende mindset om onze strategie in AI te definiëren en te implementeren? Lees dan snel verder!


FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als senior Data Scientist bij Demcon ben je de belangrijkste technische expert met zowel extern als intern aanzien op het gebied van machine learning.

Je speelt een cruciale rol in het helpen van onze klanten bij het identificeren en prioriteren van hun bedrijfsproblemen en het identificeren van analysetechnieken en de juiste datasets om deze aan te pakken. Je maakt deel uit van het engineering team als technical lead en als technisch expert in dit vakgebied.

Als data scientist draag je actief bij aan de huidige en toekomstige toepassingen van Artificial Intelligence. Door samen met onze industriële en academische partners te werken aan concrete use cases, help je mee aan het creëren van op AI gebaseerde oplossingen die een positieve impact hebben op de maatschappij.


WAAROM ZOU JE ALS DATA SCIENTIST BIJ DEMCON WILLEN WERKEN

 • Omdat je een impact wil maken. Bij Demcon gaan we uit van concrete cases bij het toepassen van kunstmatige intelligentie. Hierdoor kun je werken aan cases die werkelijkheid worden en bijdragen aan een betere wereld.
 • Omdat je AI wilt toepassen in verschillende toepassingen en markten, bijvoorbeeld life science & health, high tech systems & materials, safety and security, water en maritiem, smart industry, aerospace en agri & food.
 • Voor voorbeelden zie: https://brainporteindhoven.com/en/discover/the-power/cases/starting-from-a-concrete-use-case-success-factor-for-applying-ai

FUNCTIE-EISEN

 • Ervaring met het technisch leiden van een team in een R&D setting;
 • Kennis van tijdreeksen en machine vision gerelateerd machine learning.
 • Master of PhD in Informatica, Wiskunde, Kunstmatige Intelligentie of een ander relevant vakgebied;
 • Ten minste 5 jaar ervaring op het gebied van AI met een focus op Data/Digital Transformation, ervaring met het definiëren en implementeren van AI/ML;
 • Kennis van een Cloudplatform zoals AWS, Google Cloud, of Azure en ML tools en Agile methodologie;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat bieden we

Bij DEMCON kom je terecht in een dynamisch, groeiend en innovatief bedrijf. We hechten veel waarde aan een fijne werkplek. Zo voorzien we je graag van zit-stabureaus en dubbele schermen op kantoor. Daarnaast hebben we lekkere koffie en ligt er wekelijks gratis vers fruit voor je klaar. Ook is er veel persoonlijke aandacht en ontmoedigen we overwerk omdat we weten hoe belangrijk thuis is.

Verder kan je rekenen op onder andere:

 • Een goed, marktconform salaris;
 • 31 vrije dagen en 8% vakantiegeld;
 • Een goede pensioenregeling bij Zwitserleven;
 • Volg via de Demcon Academy opleidingen of cursussen waarmee jij jouw kennis verder kunt ontwikkelen;
 • Een laptop en telefoon van het werk;
 • Actieve personeelsvereniging (maandelijkse activiteiten zoals borrels en een jaarlijks Demcon weekend) en jaarlijkse sportevenementen.

MEER INFORMATIE

Neem voor meer informatie contact op met Bibi van Berlo, corporate recruiter, telefoonnummer +31 (0)651619477. Solliciteer via de knop ‘

Acquisitie naar aanleiding van de deze vacature wordt niet gewaardeerd.Solliciteer direct

Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.