Ordina Belgium

Computer Vision And Image Recognition Data Scienti...

Job description

We zijn op zoek naar een senior data scientist die frisse ideeën heeft en die ons data science-team kan helpen bij het aanbieden van computervisie- en beeldherkenningsoplossingen aan onze klanten. Zie je dat helemaal zitten?

Als een computer vision and image recognition data scientist leer je computers om de visuele wereld te begrijpen en te interpreteren. Je past je vaardigheden toe in verschillende domeinen: in de gezondheidszorg, waar je professionals bijstaat in het opsporen van gezondheidsproblemen aan de hand van medische beelden, in de industrie, om de status van kritieke infrastructuur te monitoren en ingenieurs bij te staan bij voorspellend onderhoud, enz. Je zal de ontwikkeling en implementatie van computervisie- en beeldontwikkelingsoplossingen coördineren bij onze klanten. Daarnaast zal je leiding geven aan een team getalenteerde datawetenschappers.

Wie we zoeken

  • Je hebt een masterdiploma (of gelijkwaardig door ervaring) in een vakgebied dat zeer datagedreven is
  • Je hebt ervaring met moderne computervisie- en beeldherkenningstools of platformen om oplossingen te ontwikkelen en te implementeren met betrekking tot beeldclassificatie, objectdetectie en -tracking, semantic en instance segmentation
  • Je hebt diepgaande kennis over algoritmes voor diep leren en convolutionele neurale netwerken in het bijzonder
  • Je hebt een gevorderd niveau in een van de volgende: Python, R, Spark, Scala, Java of C++
  • Je kent OpenCv en/of PCL
  • Ervaring met GPU-programmering (CUDA, Vulkan) is een pluspunt
  • Je hebt ervaring in het bouwen en implementeren van computervisie- en beeldherkenningsoplossingen en kunt enkele referentiecases voorleggen

Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.