Junior Data Engineer som vill ta nästa steg!

Company:
Location: Göteborg

*** Mention DataYoshi when applying ***

Du väljer vägen för att fortsätta utvecklas, Capgemini står för möjligheterna!

Vi söker dig som vill utmanas inom nyskapande och samhällsbärande projekt tillsammans med våra team i Göteborg och Malmö! På Capgemini Insights & Data arbetar några av Nordens och världens främsta Data-, Analytics & AI-experter. Det ger oss bästa möjliga förutsättningar att hjälpa våra kunder att lyckas på sin resa mot ett datadrivet beslutsfattande.

Vårt fokus på att leverera värde och att hjälpa våra kunder realisera sina mål inom Analytics fortsätter att generera nya samarbeten och förtroenden. Vi söker nu juniora Data engineers, Business Analysts, Data Analysts och Qlik developers som vill vara med på resan!

Vi erbjuder dig en skräddarsydd karriärmöjlighet där vi tillsammans lägger planen för din utveckling hos oss. Du bidrar med ditt driv, engagemang och vilja. Vi står för certifieringar, mentorskap, “buddy”-program och spännande uppdrag hos våra många olika kunder. Tillsammans ser vi till att ha riktigt kul på vägen!

För denna tjänst söker vi utåtriktade och lösningsorienterade personer som har är intresserade av att lära sig att bygga & optimera data-pipelines, data-set och att arbeta med data via APIer.

*** Mention DataYoshi when applying ***