Job description

Wil jij een bijdrage leveren aan het veiliger maken van onze samenleving? Door optimale toepassing van data ondersteunen wij onze klanten in de veiligheidsketen met nieuwe en betere inzichten om hun taken optimaal uit te voeren. Kom je ons team versterken?


Wat ga je doen?

Als Data Engineer ontwerp en ontwikkel je data verwerkingsprocessen. Grote hoeveelheden data vanuit verschillende bronnen en in verschillende formaten bewerk jij tot een bruikbare dataset voor geavanceerde data analyse en visualisatie. Enerzijds ben je de architect, die nieuwe inrichtingsconcepten voorstelt, specificeert en realiseert, anderzijds ben je de ‘doener’, die dagelijkse issues snel en passend binnen de bestaande implementaties oplost. Hierbij denk je buiten de gevestigde Business Intelligence kaders en weet je optimaal gebruik te maken van Big Data concepten en technologieën


CGI heeft een jarenlange relatie met opdrachtgevers binnen de Rijksoverheid en helpt hen programma’s en processen in lijn te brengen met de eisen van deze tijd. Wij bedienen enkele belangrijke opdrachtgevers binnen diverse Ministeries.


Wat breng je mee?

Je bent een meester in het vertalen van grote hoeveelheden data naar bruikbare inzichten. Je bent resultaatgericht. Je hebt een pragmatische instelling en bent proactief. Daarnaast heb of ben je:


• Minimaal afgeronde hbo opleiding met een sterk ICT component

• Minstens 1 jaar werkeraring als data engineer

• Kennis van en ervaring met Big Data verwerking in Hadoop eco-systeem en NoSQL

database omgevingen

• Ervaring in data(base) management en data integratie processen, zowel functioneel als

technisch

• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk

• Bij voorkeur ervaring binnen de Overheid


Ons aanbod?

We bieden je een vast contract, zodat je meteen baanzekerheid hebt. Parttime werken, bijvoorbeeld 32 of 36 uur per week is bespreekbaar, wij bieden jou graag die flexibiliteit. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedereen bij ons zich eigenaar van zijn of haar eigen werk voelt. Letterlijk eigenaar, want bij CGI krijg je de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen.


Verder vinden wij het belangrijk dat jij geïnspireerd blijft, de dingen doet waar jij warm voor loopt en je kunt blijven ontwikkelen. Via onze CGI Academy kun je allerlei relevante trainingen volgen. Wat we nog meer te bieden hebben: een plek in een hecht team van professionals waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van onze klanten en medewerkers dragen. Een team waarmee we klantverwachtingen kunnen overtreffen en ons binnen en buiten CGI op de kaart kunnen zetten. Een rol in ons CGI verhaal!


Waar kom je terecht?

Als Data Engineer kom je te werken voor een van onze opdrachtgevers binnen de unit Justice & Tax onderdeel van de sector Government. De relatie tussen de overheid en burgers of ondernemers verandert in snel tempo. Overheden moeten open en transparant werken. Daarnaast moeten ze op een gebruiksvriendelijke en veilige manier toegang bieden tot hun informatie en dienstverlening. Hierin speelt technologie een steeds belangrijkere rol. CGI werkt samen met overheden aan integrale, logisch samenhangende dienstverlening die beter aansluit op de leefwereld van burgers en ondernemers. Wij ontwikkelen innovatieve toepassingen voor huidige én toekomstige uitdagingen en behoeften. Ook beschermen wij gevoelige gegevens tegen de voortdurende dreiging van cyberaanvallen.


Van rijksoverheden en lokale overheden tot publieke veiligheid en justitie, van belastingen tot defensie en ruimtevaart, wij hebben de expertise.


Are you ready to be part of our story?

Solliciteer direct! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Vragen over de functie? Stel ze aan Henk van Roekel via henk.van.roekel@cgi.com of 06 5107 2659.

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Chris Nikijuluw, corporate recruiter via 06-204 511 05 of via chris.nikijuluw@cgi.com.


Wij werken niet samen met externe Recruitment partijen.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt daarom niet op prijs gesteld.

Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.

Similar jobs

Browse All Jobs
ServiceTitan
December 10, 2022

Junior Data Engineer - DataHub

Junior Data Engineer