Sogeti

Data Engineer/BI utvecklare till Sogeti Norrköping

Job description

Är du Data Engineer eller BI-utvecklare och vill vill bli del av vårat lokala team inom Data & Analytics. Här finns möjligheten till ett långsiktigt arbete med att trygga uppdrag.

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av att arbeta med BI eller Analytics. På kontoret finns kollegor inom BI området som arbetar med allt från klassisk Business Intelligence till moderna cloudlösningar i Microsoft Azure.

Inom Sogeti finns det många hjälpsamma och glada kollegor med stor erfarenhet inom området. Vi prioriterar en balans mellan arbete och fritid högt och har en familjär arbetskultur. Det finns även ett brett nätverk inom hela Sogeti som hjälper dig att bredda och spetsa dina kunskaper.

Vad erbjuder vi?

Vi på Sogeti i region Öst har en härlig gemenskap och tycker det är viktigt att ha kul på jobbet och stötta och lära av varandra. Bland våra kunder finns regionens myndigheter och större företag men du kan också dra fördel av hela Sogeti som ger möjlighet till spännande uppdrag runt om i Sverige.
  • Våra förmåner Här hittar du en översikt av de förmåner vi erbjuder på Sogeti.
  • Din utveckling - Become your best Vårt mål är att den som är anställd hos oss ska vara på en ständig utvecklingsresa och bli den bästa versionen av sig själv.
  • Topp 3 Sverige Bästa Arbetsgivare Sogeti korades som topp 3 Sveriges Bästa Arbetsgivare 2022 i Universums ranking. En utmärkelse vi är extra stolta över då det är en intern mätning från de som känner oss allra bäst - våra fantastiska sogetiare!
  • Fantastiska kollegor Vi har grymma kollegor som besitter både expertis och bidrar till goda skratt runt fikabordet. Läs mer här för att höra vad Gustav inom BI och Analytics gör hos oss.
Vem söker vi?

Du trivs i rollen som konsult, med möjlighet att växa och få ett omväxlande arbete. Vi tror att du är fokuserad, lösningsorienterad och analytisk. Du kan arbeta självgående och du brinner för ditt område och vill ha möjligheter att vidareutvecklas.

Vi tror att du har några av följande:
  • Relevant teknisk högskoleutbildning
  • Erfarenhet av Azure Data Platform
  • Erfarenhet av Microsofts- eller Oracles databasprodukter
  • Erfarenhet av Python, SQL eller DAX
  • Du talar och skriver flytande svenska och uttrycker dig väl i tal och skrift på engelska.
Ansök via länken. Det tar bara någon minut och du kan bifoga din LinkedIn-profil.

Rekrytering sker löpande, så vänta inte med din ansökan!

Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.

Similar jobs

Browse All Jobs
PwC Polska
March 28, 2023

Data Engineer

Accenture Poland
March 28, 2023

Python Data Engineer

Accenture Poland
March 28, 2023