LB Forsikring

Data Engineer student til LBs Dataplatform team

Job description

Vil du gerne forandre og være noget særligt for andre? Dette kan være din mulighed for at få mere substans i dit arbejdsliv. Hos LB lægger vi sjæl i arbejdet, og vi møder medlemmer, kolleger og omverden med skærpet sans. Du bliver en del af et medlemsejet fællesskab, hvor vi er der for hinanden. Vi deler også målet om at gøre forsikring overflødig.


Kan du lægge sjæl i dine og teamets opgaver?

Som Data Engineer student er du en del af teamet i Data. Vi er ca. 25 kolleger og vores opgave er at facilitere data til hele LB. Det kommer til udtryk gennem et solidt fokus på data som et strategisk aktiv for hele LB. Du vil derfor være med til at behandle data helt fra kilden til slutbrugeren gennem opsamling af data, modellering og i sidste ende udstilling af data gennem PowerBI.


Dine væsentligste opgaver i stillingen vil være:

  • Supportere forretningen med data og indsigter
  • Supportere data afdelingen med interne udviklingsopgaver
  • På sigt at bygge nye datamodeller


Har du sans for fællesskab og de rette forudsætninger?

Vi ønsker, at du trives og klarer det godt i LB. Derfor ser vi på, om dine faglige og personlige forudsætninger møder de forventninger, din leder har til dig. Måske har du derfor kendskab til nogle af følgende punkter:


  • Dimensionel modellering efter Kimballs principper
  • SQL
  • Git
  • Visual Studio
  • Power BI
  • Teknologier fra Microsoft Azure eller anden cloud udbyder
  • Eventuelt et kodesprog som Python, C# eller lignende


Vi forventer ikke, at du har kendskab til alt ovenstående. Vi har lagt et godt program, som sikrer den fornødne træning til at kunne løse de opgaver, der vil møde dig i jobbet som Data Engineer. Du er i høj grad selv med til at definere retningen for jobbet idet opgaverne i afdelingen spænder bredt.


Se, hvad dine kommende kolleger siger om LB

Vi har spurgt tre af dine kommende kolleger om, hvordan de oplever LB:

”LB er et fællesskab, man er en del af – både i ens eget team og med alle de andre herinde”


”Med LB’s strategi om at gøre forsikring overflødig ser vi ind i en fremtid, som vi ikke helt ved, hvordan bliver. Derfor er det ekstra vigtigt, at der også er substans i den forretning, vi står på i dag.”


”Det giver energi at kunne se formålet med det, vi laver. Det giver en substans i jobbet, når de applikationer, du arbejder på, bliver brugt af andre i den anden ende.”


Vi ser frem til at høre fra dig.


Ansøg online eller ring, hvis du vil vide mere


Hvis du synes, jobbet lyder spændende og ønsker mere information, er du velkommen til at kontakte Data Operations Lead, Joachim Øgaard, tlf. 31 78 40 33. Hvis du vil vide mere om rekrutteringsforløbet kan du kontakte HR Junior Assistent, Rebekka Storm Andersen, tlf. 31 44 02 40 eller rekruttering@lb.dk.


Ansøgningsfrist: 10. april 2023


Tiltrædelse: 1. juni eller hurtigst muligt


Vi forventer at holde 1. samtaler d. 20. april 2023 og 2. samtaler d. 25. april 2023.


Vores hovedkontor ligger på Amerika Plads 15, 2100 København Ø.

Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.

Similar jobs

Browse All Jobs
Free
March 29, 2023

Data Engineer H/F

Marchal Technologies
March 29, 2023

Data Engineer H/F

CGI
March 29, 2023

Data Engineer (H/F)