Zorg en Zekerheid

Medior data Engineer

Job description

Word jij enthousiast van het maken van databronnen, Agile werken en wil je onze toekomst met Microsoft Azure vormgeven? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe Medior Data Engineer!


Wat ga je doen?

Als Medior Data Engineer zorg je voor toegankelijke, betrouwbare en actuele data om data gedreven werken binnen Zorg en Zekerheid te faciliteren. Je ontsluit data voor onder andere zelf-service modules, dashboards en interne rapportages. Daarnaast ontwikkel je externe rapportages, die van groot belang zijn voor de bedrijfsvoering van Zorg en Zekerheid.


Je bent verantwoordelijk voor de data die beschikbaar wordt gesteld, dit houdt in, ontwikkelen, testen, monitoren en beheren. Je hebt veel contact met collega’s die gebruik maken van data uit het ZVW (zorgverzekeringswet) en WLZ (wet langdurige zorg) domein. Je bent de technische sparringpartner van collega’s binnen jouw afdeling. In het meerjarenplan van Zorg en Zekerheid staat data gedreven werken hoog op de agenda, dit maakt ons werk belangrijk en uitdagend!


Onze data is voornamelijk opgeslagen in Oracle databases en voor dashboarding gebruiken we Tableau. We programmeren in Oracle-SQL en SSIS en zijn momenteel aan het onderzoeken welke Azure-tooling bij onze ambitie naar de toekomst past. We willen onze interne processen verder automatiseren, denk hierbij aan automatisch deployen, ETL, pipelines, modellen en API’s. Wij zien hierin een leidende rol voor jou als Medior Data Engineer. Jij brengt kennis en ervaring op het gebied van Microsoft Azure-tooling en draagt bij aan deze transitie.


Tarek: ‘Ik werk hier al jaren met heel veel plezier. Waarom? Mijn team is hecht en gezellig daarnaast kan ik echt het verschil maken voor Zorg en Zekerheid, data gedreven oplossingen die wij aanbieden helpen het bedrijf om effectiever en efficiënter te werken, dat geeft mij energie.’


Naast deze vacature zijn wij ook opzoek naar een startende data engineer, dus spreekt deze vacature je aan maar heb je nog geen relevante werkervaring? Bekijk dan onze andere vacature.


Waar ga je werken?

Je komt te werken in het DataCentrum van Zorg en Zekerheid. Het DataCentrum is zelfsturend opgezet en werkt volgens de Agile principes. Het team bestaat uit 8 Data Engineers en één consultant die zich dagelijks inzetten om de organisatie te ondersteunen. Het is een divers team, er heerst een informele werksfeer en de collega’s gaan goed met elkaar om. Ook buiten werktijd zoeken collega’s elkaar op, zo heeft Martine laatst een housewarming gegeven waarbij iedereen welkom was!


Wie zijn wij?

Wij zijn Zorg en Zekerheid. Dé regionale zorgverzekeraar waar zo’n 500 collega’s zich dagelijks inzetten voor onze verzekerden. Vanuit onze Leidse thuisbasis staan we letterlijk dicht bij de verzekerden, zorgaanbieders, cliëntenorganisaties, gemeenten én werkgevers. Zo schakelen we snel en leggen we nog meer de nadruk op onze persoonlijke benadering. En dat allemaal zonder winstoogmerk. Ons doel is om in 2030 de gezondste regio van Nederland te zijn.


Om onze ambities voor de komende jaren te realiseren, zoeken wij een enthousiaste data engineer die zichzelf verder wil ontwikkelen en een bijdrage wil leveren aan de toekomst van Zorg en Zekerheid.


Wat krijg je?

Wij zijn een energieke zorgverzekeraar voor onze klanten en voor onze collega’s; jouw welzijn is belangrijk voor ons. Een goede balans tussen werk en privé en veel gezonde initiatieven zijn een onderdeel van werken bij Zorg en Zekerheid. Bij Zorg en Zekerheid geven we je graag waardering voor al jouw harde werken. Op basis van een fulltime werkweek van 34 uur kun je rekenen op een interessant pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

 • een baan voor 34 uur per week (34 uur per week is bij ons fulltime);
 • een marktconform salaris van €3.144 tot €4.915,- (op basis van een fulltime werkweek);
 • een laptop;
 • een goede pensioenbijdrage;
 • een dertiende maand;
 • 5 en halve week aan vakantiedagen, bovendien heb je de mogelijkheid extra dagen bij te kopen;
 • 8% vakantietoeslag;
 • mogelijkheden om op onze kosten cursussen en opleidingen te volgen. Je kan ook gebruikmaken van onze e-learning omgeving;
 • de mogelijkheid om 50% thuis te werken inclusief thuiswerkvergoeding en thuiswerkplek.


Wat breng je mee?

Je beschikt over aantoonbare kennis van Microsoft Azure, je bent bekend met SQL, R en hebt ervaring met het automatiseren van dataprocessen. Je bent leergierig, ambitieus en wil je graag door ontwikkelen in het interessante werkveld van Data Engineering. En natuurlijk wil je onze organisatie graag vooruithelpen!

Daarnaast vragen wij:

 • Een afgeronde Hbo- of wo-opleiding, het liefst in een relevante richting;
 • 2 tot 5 jaar werkervaring als data engineer (of vergelijkbare functie);
 • Kennis en ervaring met het opstellen en naleven van technische architectuurprincipes;
 • Een analytische blik en het vermogen om snel verbanden te leggen;
 • Domeinkennis over het zorgverzekeringsveld is een pré.


Zin om impact te maken?

Leuk! Reageer dan door middel van een korte motivatie en jouw CV in te sturen. Wij komen graag met je in gesprek om verder te praten over jouw ambities. Heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een appje of neem contact op met Merel Luiten (Recruiter) via 06-53103820. Wij maken graag kennis met je!

Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.

Similar jobs

Browse All Jobs
Source.ag
May 28, 2023
Sparkle
May 28, 2023

Medior Data Engineer

Info Support
May 28, 2023

Medior Data Engineer