Search X Recruitment

Freelance Data Scientist Healthcare

Job description

De gezondheidszorg komt steeds verder in de lift, en deze lift gaat wel erg hard. Om de kwaliteit van hun levensreddende werk nog verder op te krikken, hebben ze jouw hulp nodig.


Waar hebben we het over?


Deze grote speler in de gezondheidszorg bevordert wetenschappelijk onderzoek ter bestrijding en behandeling van allerlei ziekten. Dit doen ze in het algemeen belang, door middel van verschillende methoden. Zo zetten ze een databank op en hebben ze een centrale medische DNA/RNA sequencing faciliteit. Ook faciliteren ze tijdige en verantwoorde klinische implementatie van diagnostiek en doen ze nog meer om de weg naar genezing van kanker nog beter klaar te leggen voor de toekomst.


Wat wordt mijn rol hier dan?


Jij gaat aan de slag met de data die hier binnen komt en die omzetten in waardevolle verslagen, rapportages en inzichten. Data verzamelen is één, maar het omzetten in toegevoegde waarde is een tweede. Met de inzichten die jij creëert kun je bij het management een goede indruk maken en het biedt de basis voor belangrijke beslissingen.


Dat kan ik wel, zit er voor mij ook veel in?


Je kan hier meedoen in het ruime uurloon van tussen de €60,- en €80,- per uur, afhankelijk van je ervaring. Ze zitten hoog in de vraag, dus je hebt hier waarschijnlijk een goede kans voor aantrekkelijke voorwaarden. Ze kunnen je hier een jaar aan het werk zetten en er is een goede kans op verlenging

Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.