Job description

Heb je een sterke kennis van Microsoft BI en bij voorkeur van SSIS en SSAS? Ambieer je daarnaast een interne functie als data engineer in de regio van Leuven ? Dan is deze vacature op jouw maat geschreven!

Als data engineer kom je terecht bij het 4-talig data team van dit bedrijf. Dit team focust zich op BI projecten van A tot Z en werkt hiervoor samen met externe experts. Je komt terecht in een internationale en flexibele omgeving waar de mensen positief zijn ingesteld .

Deze opportuniteit biedt jou een vast contract, een fijne werksfeer, een flexibele omgeving met mogelijkheid tot thuiswerk en een mooi uitgedacht verloningspakket.

Functie:

Als data engineer ben je verantwoordelijk voor het definiëren, bouwen en onderhouden van de datastructuur van dit bedrijf. Vanuit je technische achtergrond ben je betrokken bij de BI projecten van A tot Z, dit met de focus op het back-end gebeuren en de ETL.

Je maakt gebruik van algoritmes en verschillende data modellen. Je schrijft queries en je doet ook aan data cleaning, data quality en analyse.

Daarnaast fungeer je ook een stuk als business analist voor de verschillende projecten. Je communiceert hierover met de verschillende stakeholders en werkt nauw samen met de development teams.

De hele BI omgeving is opgebouwd in SQL en Microsoft BI. De rapportering gebeurt in Power BI en ze werken met een agile methodiek.


Profiel:

  • Je hebt een passie voor data en BI.
  • Je kwam reeds in aanraking met Microsoft BI (SSIS en SSAS) en SQL.
  • Je hebt veel affiniteit op technisch niveau en met ETL processen.
  • Je spreekt vlot Engels.

Je bent een echte teamplayer and willing to learn. Indien je reeds in aanraking kwam met Power BI is dit een mooie plus.

Aanbod:

Dit bedrijf is wereldwijd marktleider in specifieke en hightech oplossingen gericht op het herkennen, verzamelen en verwerken van verschillende materialen. Het hoofdkantoor is gelegen in Leuven maar daarnaast hebben ze nog vestigingen in de VS, China, Japan, … . Ze stellen een 300-tal mensen tewerk en blijven verder groeien dankzij hun innovatieve en gedreven aanpak.

Als data engineer kom je terecht in een sterk groeiend hightech bedrijf waar er open en eerlijk wordt gecommuniceerd. Dit in een flexibele omgeving met mogelijkheid tot thuiswerk. Daarnaast ontvang je een mooi uitgedacht salarispakket op maat.

Ben jij op zoek naar een functie als data engineer in de regio van? Aarzel dan niet en stuur je cv door naar femke@targetrecruitment.eu. Voor meer informatie kan je mij bereiken op 02/533.22.74 en voor meer ICT vacatures kan je terecht op www.targetrecruitment.eu

Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.