EIFFEL

Data Scientist

Job description

DIT GA JE DOEN

Met jouw diepgaande statistische kennis maak jij voor de klant voorspellingsmodellen en zorg je voor de juiste oplossingen.

Jij komt altijd op tijd uit de escape room en krijgt energie van het zoeken naar de juiste oplossing binnen de deadline. Als Data Scientist ben jij de oplossing van de puzzel! Jij weet de bergen aan data goed te analyseren, structuren en modelleren waarmee je handvatten biedt voor de klant. Zo help jij bijvoorbeeld een grote GGZ-instelling om door middel van jouw data-analyses en voorspellingen te bepalen hoeveel tijd er aan bepaalde zorg besteed wordt in het volgende jaar. Jij maakt dus impact!
 • Je identificeert de klantvraag en zoekt naar antwoorden door grote hoeveelheden data te verzamelen, analyseren en modelleren;
 • Je filtert bruikbare data via een data warehouse, waarna je een voorspellend algoritme ontwikkelt;
 • Je helpt organisatie om meer datagedreven te gaan werken. Hierbij faciliteer je het gehele proces om tot een hoger niveau te komen.

DIT IS EEN DATA SCIENTIST BIJ TEAM DATA DRIVEN

Wij bieden jou de mogelijkheid om het pad te bewandelen dat jij graag wilt. Jij wordt uitgedaagd op verschillende terreinen, in een brede variatie aan opdrachten bij uiteenlopende opdrachtgevers. Dat brengt afwisseling, vrijheid en verantwoordelijkheid. Je wordt gedurende je hele carrière bij EIFFEL door een Performance Manager begeleid in je persoonlijke ontwikkeling.

Je wordt onderdeel van het team Analytics. Vanuit dit groeiende team lever jij je bijdrage aan vraagstukken om binnen organisaties data gedreven werken centraal te stellen. Je bent nieuwsgierig, op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen en vindt het leuk om hier met collega's over te sparren. Zo creëer je niet alleen impact op de organisatie, maar ook op je eigen carrièreontwikkeling.

Betrokken, warm en open; dat is EIFFEL. Een sociale organisatie met veel enthousiaste professionals, die naast vakinhoudelijke evenementen ook veel leuke activiteiten organiseert. Wat denk je van een citytrip naar Parijs, een wintersportvakantie of een boottocht over de grachten van Amsterdam? Het jaarlijkse nieuwjaarsfeest mag uiteraard ook niet ontbreken op deze lijst.

DIT BEN JIJ

Steeds nieuwe projecten, in een nieuwe omgeving, met nieuwe mensen. Projectmatig werken vraagt om flexibiliteit. Als Data Scientist maak je jezelf snel zichtbaar bij de opdrachtgever. Je geeft de organisatie het vertrouwen dat jij de aangewezen persoon bent om hen te helpen. Daarbij denk en kijk je verder dan de rest en voeg je extra waarde toe. Daarbij hoef je niet alles zelf te kunnen. Samen met je collega's ga je als één team voor maximaal resultaat. En net als in de topsport staan er mensen om je heen om je te helpen. Voor de functie van Data Scientist breng je daarnaast het volgende mee:
 • Een HBO of WO werk- en denkniveau met een achtergrond in wiskunde en/of computer science gerelateerde studies;
 • Minimaal 2 jaar ervaring als data scientist of in soortgelijke functies;
 • Ervaring met het werken volgens Agile projectmethodieken zoals Scrum is een pré;
 • Sterke beheersing van SQL;
 • Ervaring met analytische talen zoals R, Python of Julia;
 • Ervaring met moderne datawarehouse oplossingen zoals Azure, Redshift of Bigquery is een pré;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

DIT KRIJG JE VAN ONS
 • Een uitdagende job in een dynamische organisatie (32-40 uur);
 • Bruto maandsalaris tussen 3.000 en 3.800 euro per maand (afhankelijk van ervaring en inhoudelijke kennis);
 • Onkostenvergoeding: 60 euro netto per maand;
 • Leaseauto, telefoon en zakelijke OV-kaart;
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • Groot aanbod aan training & opleidingen;
 • Gunstige extra voorwaarden (bonusregeling, premievrij pensioen en collectiviteitskorting).

Zet jij graag die extra stap voor je opdrachtgever, door naast je inhoudelijke werkzaamheden mee te denken over hoe relevante inzichten beter gepresenteerd kunnen worden? Klik dan op de knop ‘Solliciteren’ en stuur ons jouw cv.

Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook geen oproep voor acquisitie.

Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.