FixedToday

Azure Data Engineer

Job description

Startdatum: 24-09-2022

Einddatum: 31-12-2023 met optie op verlenging

Inzet: 36 uur per week

Max. tarief: In Overleg

Deadline: 28-09-2022 08:00

Taal: Nederlands is een must.

Omschrijving

Wij zijn op zoek naar een Azure Data Engineer die kan helpen bij het opzetten van een datawarehouse omgeving ten behoeve van de migratieketen en het verder uitbouwen van de datalab omgeving gebruikmakend van diverse resources binnen Azure. Je zal komen te werken in een multidisciplinair team met een projectleider en teamleider die ruime ervaring hebben in het opzetten van data-analyse projecten, onder andere in samenwerking met gerenommeerde organisaties als het NFI. Het team bestaat uit een kundige lead architect, die jouw werkomgeving heeft gebouwd, een bevlogen data-legitimiteit juriste, die veranderingen juridisch beoordeeld en hard bouwt aan deze belangrijke waarborgen en kaders, data scientisten en data en cloud engineers.

Eisen
  • minimaal een afgeronde hbo-opleiding.
  • minimaal 3 jaar relevante werkervaring met data engineering.
  • minimaal 2 jaar,op dagelijkse basis, aantoonbare werkervaring in data infrastructuur en engineering in de Azure cloud met kennis van bijbehorende Azure Cloud services (incl. best practices, industry standards en Azure netwerkbeveiliging)
  • minimaal 2 jaar, op dagelijkse basis, relevante werkervaring met relationele en non-relationele databases zoals SQL en data modelleren, wat blijkt uit het cv
  • minimaal 2 jaar, op dagelijkse basis, relevante werkervaring in ‘everything as code’ en CI/CD voorbrenging in een agile omgeving in, bijvoorbeeld met Powershell, YAML /JSON templates.
  • minimaal 2 jaar, op dagelijkse basis, relevante ervaring met verschillende componenten binnen Azure waaronder Azure Data Factory, Azure Analysis Services/SQL Server en Azure Data Lake.
  • minimaal 1 jaar, op dagelijkse basis, relevante ervaring met Python, wat blijkt uit het cv.
Reageren kan nog tot bovenstaande deadline door middel van een CV in word format en een korte motivatie met vermelding van beschikbaarheid en tarief.

Contactpersoon voor deze aanvraag is Diana Kompier. U kunt reageren op de vacature door gebruik te maken van de sollicitatiebutton. Of u stuurt een email naar dkompier@fixedtoday.nl. Telefonisch zijn we te bereiken op +31 (0) 345-515800 of op +31 (0)6- 30 13 34 85.

Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.

Similar jobs

Browse All Jobs
scieneers GmbH
October 1, 2022
&Work
October 1, 2022

Azure Data Engineer bij MM Guide

Jr Azure Data Engineer