Data Scientist

Company:
Location: Utrecht

*** Mention DataYoshi when applying ***

Je hebt je strepen al verdient. Jij hoeft jezelf niet meer te bewijzen. Sterker nog, je moet soms vaart minderen om te zorgen dat de rest je kan bijbenen. Maar daar mag wel een keer een eind aan komen. Jij hebt liever mensen om je heen die jou uit weten te dagen. Collega’s waar je van kunt leren en problemen die je nog niet eerder hebt opgelost. Dit is je kans.

Klinkt leuk, maar waar heb je het over?

Er zijn een hoop consultancy-bureaus in Nederland, maar er zijn er maar weinig die zelfs in deze rare tijden nog weten te groeien. Dit is er één van. En niet zonder reden. Ze werken namelijk alleen met de beste mensen aan de gaafste projecten.

Nu zal je denken, dat heb ik eerder gehoord. Alleen is het dit keer ook echt waar. Het begint bij de eisen die ze stellen aan hun consultants. Iedereen heeft namelijk een Master. En het gaat niet alleen om kennis, maar ook om de soft skills die nodig zijn om die kennis toe te passen. Het bedrijfskundige inzicht, de communicatieve vaardigheden en de politieke sensitiviteit die je nodig hebt om anderen te informeren, overtuigen en enthousiasmeren. Hun consultants zijn dan ook echte talenten en stuk-voor-stuk, indrukwekkende professionals.

Daarnaast zijn ze niet alleen veeleisend richting hun eigen medewerkers, maar ook richting hun klanten. Van de grootste banken en verzekeraars, tot bouwbedrijven en energiemaatschappijen. Grote bedrijven met nog grotere uitdagingen. Als het niet onwijs complex en haast onmogelijk is, dan doen ze het niet.

Interessant, maar wat heb je van mij nodig dan?

Binnen de projecten die dit bedrijf voor haar klanten uitvoert is er altijd wel een uitdaging voor een bekwame Data Scientist. Iemand die zich helemaal thuis voelt in Python, SQL en R en de weg weet te vinden in een random forest. Natuurlijk is het mooi als je ook al ervaring hebt met technieken zoals Apache Spark of Azure, maar waar het vooral om gaat is hoe jij je kennis en ideeën op anderen weet over te brengen. Want communicatie is nou eenmaal key.

Dat ben ik inderdaad, maar ik werk niet gratis

Gelukkig word je niet alleen iedere dag uitgedaagd bij dit bedrijf, je wordt ook nog eens goed beloond. Naast een jaarsalaris tot € 65.000 bruto ontvang je ook mooie secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een premievrij pensioen en een lease-auto. Bovendien ben je er zeker van dat je alleen samenwerkt met de besten in hun vakgebied, van Data Scientists en Developers, tot UX Researchers. Klaar voor de volgende challenge? Klik op Apply, zodat het echte werk kan beginnen.

*** Mention DataYoshi when applying ***

Offers you may like...

 • Project A Ventures

  Data Engineer/Data Scientist (m/w/d)
  10115 Berlin
 • BASF Digital Farming GmbH

  Data Scientist - Machine Learning (m/f/d)
  50678 Köln
 • AWS EMEA SARL (Germany Branch)

  Data Scientist - AWS Fraud Prevention
  Berlin
 • Codepan GmbH

  Senior Data Scientist (f/m/d)
  10999 Berlin-Kreuzberg
 • STATWORX

  Data Scientist - Training Specialist (m/w/d)
  Frankfurt am Main