Data Scientist

Company:
Location: Amsterdam

*** Mention DataYoshi when applying ***

Jij weet als geen ander wat de toekomst gaat brengen. Sterker nog, jij weet dit al tijden. Met behulp van big data analyseer en voorspel jij wat klanten doen en met zelfvertrouwen presenteer je jouw bevindingen aan de business. Jij bent klaar voor de volgende stap in je carrière? Dan opent Brunel voor jou de deuren van toonaangevende organisaties.
Over deze functie

Als Data Scientist ga je aan de slag met big data van de opdrachtgever. Je weet als geen ander data te analyseren en aan bedrijfsprocessen te koppelen. Je bent in staat complexe vraagstukken terug te brengen naar data-analyse en komt met verbetervoorstellen voor het bedrijfsproces en het verhogen van de ROMI. Op multidisciplinair niveau de eindjes aan elkaar knopen is iets waar je goed in bent. Je hebt een enorme passie voor Big Data en alle mogelijkheden die dit met zich meebrengt.

Binnen de functie kom je tot insights die het gedrag van de klant voorspellen. Daarbij adviseer je en lever je een bijdrage aan het verder ontwikkelen van de data-afdeling. Je zet nieuwe, innovatieve trajecten op waarbij je business- en marketingdoelstellingen zeker niet uit het oog verliest. Vervolgens leg je jouw plannen voor aan het hoger management en overtuig je hen van het succes dat ze ermee kunnen behalen.

Over jou
Wil jij werk maken van jouw Marketing-/IT-carrière bij Brunel? Dan heb je:
 • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding richting informatica, wiskunde, statistiek of econometrie
 • Ruime ervaring met big data-concepten en technologieën zoals datamining en machine learning, SQL, MapReduce, NoSQL en Hadoop
 • Ervaring met programeertalen als Java, Python, Scala, JavaScript.
 • Ervaring met het vertalen van data naar insights voor effectieve verbetrvoorstellen en het oplossen van complexe uitdagingen

Wat wij bieden
Als Data Scientist gedetacheerd worden door Brunel Marketing & Communicatie of IT betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel staat jouw loopbaan voorop. Je kunt bij ons rekenen op:
 • Flexibiliteit en de zekerheid van een vast contract
 • Volop ruimte om je als specialist – in de breedte en in de diepte – verder te ontwikkelen
 • Een op maat gemaakt opleidingsprogramma
 • Begeleiding bij elk project. Waar je ook bent, je hebt een vast aanspreekpunt bij Brunel
 • Een gunstige pensioenregeling. Zodat het nu goed met je gaat, en later ook
 • Collectiviteitskortingen op individuele verzekeringen
 • Leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Er is meer dan werk alleen
 • Kortom, bij Brunel kun jij je dromen en ambities waar maken en je carrière een boost geven

Over ons

Brunel is wereldwijd zakelijk dienstverlener, gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy. We verlenen onze diensten binnen de vakgebieden Marketing & Communicatie, Engineering, IT, Finance & Risk, HR, Legal, HR, Healthcare en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Dit doen we samen met 14.500 collega’s vanuit 44 landen. En we doen dit met focus. Want bij Brunel geloven we erin dat als je ergens 100% voor gaat, dat je daar het allerbeste in kan worden.

Brunel Marketing & Communicatie is een van de businesslines van Brunel. De MarCom-consultants houden zich bezig met het uitgebreide project- en vacatureportfolio van opdrachtgevers. Deze gerenommeerde opdrachtgevers bevinden zich in de meest uiteenlopende branches. Van FMCG tot banken en verzekeraars, en van industrie tot energie en telecom. Wij onderhouden hechte relaties met onze opdrachtgevers, zodat we weten wat er speelt en wat de perspectieven zijn.

Wat zeg je ervan? Zet jij de stap naar Brunel? Dan openen wij de deuren voor jou bij toonaangevende organisaties. Solliciteer nu.


HBO

*** Mention DataYoshi when applying ***

Offers you may like...

 • Veeva Systems

  Senior Data Scientist - Link
  Frankfurt am Main
 • serviceline PERSONAL-MANAGEMENT GmbH & Co.KG

  CRM- Analyst / Data Scientist (m/w/d)
  40213 Düsseldorf
 • scieneers GmbH

  Data Scientist / Data Engineer (m/w/d)
  50674 Köln
 • Lauer & Weiss GmbH

  Data Scientist (m/w/d) im Bereich Fahrzeugentwickl...
  Deutschland
 • Siemens Mobility GmbH

  Data Scientist (f/m/d) Mobility Solutions
  München