HAYS

DATA SCIENTIST (J/S)

Job description

Gent | Data Scientist | SQL | Python | 1085677

Jouw nieuwe functie
Als Data Scientist kom je terecht in een team van drie personen. Je werkt dagelijks met veel verschillende soorten data voor een brede waaier aan klanten in diverse sectoren. Je voert statistische analyses uit op onderzoekdata en ondersteunt het onderzoeksteam bij de interpretatie hiervan. Dit doe je onder meer door het toepassen van regressietechnieken, segmentatie, data mining en modeling... Je werkt ook proactief aan de automatisatie van tools voor frequent uitgevoerde analyses en staat open om je kennis te delen met collega’s in andere teams.

Jouw profiel
Je beschikt over een masterdiploma en kan idealiter rekenen op minstens een 6-tal jaar ervaring. Gemotiveerde juniors zijn ook welkom en kunnen rekenen op begeleiding on the job. Je hebt kennis of ervaring met het analyseren van data afkomstig van sociale media of databases en hebt reeds gewerkt met enkele dataplatformen en tools. Je hebt eveneens ervaring met SQL-databases en kan programmeren in Python/R. Daarnaast heb je interesse in het ontwikkelen van voorspellende modellen en ga je graag aan de slag op projectmatige basis.

De arbeidsvoorwaarden
Je komt terecht in een dynamische organisatie waar men sterk inzet op sfeer via gezamenlijke initiatieven. Je krijgt de kans om enorm veel bij te leren en door te groeien. Je kan daarnaast rekenen op een competitief salaris aangevuld met extralegale voordelen, zoals een groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, een bedrijfswagen afhankelijk van je ervaring etc.

Over de organisatie
Je komt terecht in een dynamische en gedreven omgeving. Door hun internationale structuur zijn doorgroeimogelijkheden op termijn niet uit te sluiten. Daarnaast help je klanten wiens merken en producten jij, je familie en vrienden zelf gebruiken.

Solliciteer meteen voor deze vacature
Interesse in deze job als Data Scientist in de regio Gent? Contacteer Robin Ector (09 267 99 85), of solliciteer via de HAYS-website. #1085677


Marktconform salaris

Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.

Similar jobs

Browse All Jobs
Allegro Pay sp. z o.o.
December 8, 2021
OANDA
December 8, 2021
Mackin
December 8, 2021

Data Scientist