Semcon

Senior Data Scientist till bolag med människan i f...

Job description

Erfaren och passionerad Data Scientist till innovativt techbolag. På Semcon kommer du få lösa ostrukturerade och icke-standardiserade matematiska problem på ett företag som jobbar med hållbarhet i alla led.


Semcon är det internationella bolaget som hjälper kunder att omvandla teknik till unika användarupplevelser. Genom att kombinera digital spetskompetens och klassisk ingenjörskonst skapar man tekniska lösningar som gör verklig skillnad. Nu söker man en engagerad Data Scientist som får möjligheten att jobba med det fullständiga dataflödet i en pipeline där fokus kommer ligga på hur man bäst utnyttjar data genom experiment och dataanalys för att förbättra produkterna och därmed göra kunderna mer konkurrenskraftiga på sin marknad.


Kompetenser

Du behöver ha en civilingenjör eller magisterexamen i statistik, operationsforskning, matematik, datavetenskap, teknisk fysik eller liknande. Du har också jobbat åtminstone fem år i en datadriven roll med fokus på icke-strukturerade data. Förhoppningsvis har du en solid grund i matematisk statistik och sannolikhetsteori och har tillämpat matematiska färdigheter på verkliga heterogena data. Du har koll på end-to-end-upplevelse med data samt programmering och datavisualisering liksom en grundläggande förståelse för AI.


---


Gå in direkt och gör en anonym lönematchning: https://jobnet.se/data-scientist-semcon?utm_source=linkedin&utm_medium=annons&utm_content=semcon&utm_term=data-scientist


---


Rekryteringen sker via Jobnet.se där du även hittar bilder, videos och mer information om tjänsten och företaget.

Please let the company know that you found this position on this Job Board as a way to support us, so we can keep posting cool jobs.